Aynı numarayı geçen sene içinde banada yaptılar dedilerki sandıktan para çekicem satışı almam lazım bende sizin gibi senet aldım 17500 TL lik sonra noterde satış yaparken arabanın üzerine 10.000 TL likte rehin koydurdum şahsım adına tabiki sizin hesap oldu adam arabayı aldıktan sonra aramadı sormadı aracına yakalama çıkartıp bağlattım geçen ay hem senedin hemde aracın üzerindeki rehin parasını aldım ayrıca adamada tazminat davası açtım .ıçındaki donuna kadarda almaya yeminliyim umarım sizde en yakın zamanda çözersiniz işinizi...
17.000 TL ye verdiğim araca karşılık 27.500 TL aldım elinden şu ana kadar ayrıca adamın memurluğuda dolandırıcılıktan düştü...
Böyle satışlarda Noter üzerinden şahsi rehin koydurabiliosunuz 10.000TL ye 250 Lira Fark alıyorlar ve alıcıdan talep edilir tabiki üzerinde tedbir olduğundan adam arabayı parçalatmadıktan sonra kesinlikle satamaz keşke böyle bi yol izleseydiniz. Adam gerçekten polis memuruysa eğer şubeye senetle birlikte gidin adresine kadar alabilirsiniz yok değilse açık konuşmak lazım paranızı zor alırsınız.