corolla117 ve bikaç kişi daha toplanıp gelebilürük buğra abi belki, gündüz gözüyle bi telefonlaşalım gençlerle de :D
Printable View
corolla117 ve bikaç kişi daha toplanıp gelebilürük buğra abi belki, gündüz gözüyle bi telefonlaşalım gençlerle de :D
usta can lar karıştı sanırım :D
ben o ect can değilim :D
ama tanırım onu da :)
iş güç bozuyo beni,c.tesi günü çalışmıyo olsam bi otobüse atlayıp gelebilirdim aslında istanbula problem değil :)
2002 senesinde club modifiyem toplantısına izmirden katılmış adamım :D herhalde türkiyede ilktir toplantıya başka şehirden katılan hele 500 km öteden :)
Erdem İlkay Aymutlu - Yalnız Ben Yolu Bilmiyorum Yaa :D Avrupa Yakasından Gidenler Olursa Takılırım Peşlerine Buluruz :)
via/port lanet olsun bana 10 dk mesafede geliyorum her türlü :D İşi gücü bırakıp eve dönüyorum 1 temmuzda.
Günaydın,
Ben belki diyorum evin durumuna göre haber vericem bide Buğra sayı falan vermen gerekiyor mu?
O GÜN 15 de kep töreni var sanrım 19 dan önce bitmez gibi... eğer erken biterse bende gelmek isterim.
güzel organizasyon, nalet olsun haftasonu ankaradayım ....
Anadolu yakasından arabasız gidecekler için E10 otobüsü geçiyor yakınlarından haberiniz olsun.
Faydalı bir organizasyon
haftasonu çalışmayı bu yuzden sevmiyorum :(
sadece pazar katılsak olurmu belki o gün izin alabilirm ?
kartalda oturuyorum zaten katılmam kolay olcak :) fatih öztürk..
Yiğit Atilla - yiit