bugra isim soyisim yazmama gerenk varmı :D
Printable View
bugra isim soyisim yazmama gerenk varmı :D
Forum disindan aile arkadas vb de getirebilirsiniz tabiki .
Simdi biz orda gurup halinde hareket edicegimizden ismi soleyin listeye ekliyeyim ve orda da grupla beraber kalsin orda yeter ;)
Yaz abi benide listeye birde avrupa yakasından toplanılıpmı gidilecek herkez kafasına göremi gelecek acaba?
Kurtköydeyim bende, Mesut Yücel
bende pazar servis alanında olucam yarışta arabamız olduğu için standta bekliyor olucam gelicek arkadaşları çaya tanışmaya beklerim :D
evet beyler bayanlar duymadık kalmasın ;)
Buğra abi, ben malesef gelemiyorum. Pazartesi staja başlıyorum çünkü, fena yorgunluk olucak bana.
Size iyi eğlenceler, katılan her ekibe benim adıma başarılar dileyin :)
Avrupa yakasından gelecekler 2.köprü çıkışında buluşup topluca gitsek daha güzel olur bence sizler ne dersiniz?
Avrupa yakasından çıkacaklar kimlerdir ?
vasıtasız kimse varmıdır ?
Vasıtasında yer olan varmıdır ?
Karşıdan gelenler ve bilmeyenler için ufak bir yol tarifi :
Viaport için 2. köprüden geldikten sonra ankara - izmit otobanını takip ediyoruz (ümraniye şile sapaklarından yaklaşık 1 km sonra gelicektir bu sapak) daha sonrasında sağınızda lunapark otel ve alışveriş merkezi gördüğünüzde hemen ilk çıkıştan çıkıcaksınız otobandan .
Gişelerden çiktiktan sonra 20 mt ileride köprü görüceksiniz o köprünün altından üstüne çıkın ( İstanbulpark tabelasını takip etmiş oluyorsunuz bu şekilde )
önünüze gelen ilk göbekten sola döndüğünüzde 500 mt ilerde sağda viaportu görebilirsiniz
2. köprüden yol tarifli harita için linke bakabilirsiniz :
Fatih Sultan Mehmet Kpr./E-80 to ViaPort AVM - Google Maps
Gelip gelmemem muammada su an abi de bodozlama gelsek bi problem olur mu ? :D
[QUOTE=ef186;2409548]
Avrupa yakasından çıkacaklar kimlerdir ? Ben geliyorum abi
vasıtasız kimse varmıdır ? benim aracım var
Vasıtasında yer olan varmıdır ? yer var ama ben arkadaşımla gelecegim arkadaşı olan biri gelebilir benimle