onları yakından görmek farklı bir duygu birde yarış alanına gittik çok da güzeldi taki bir kaza haberi gelinceye kadar allah yardımcısı olsun etap yarıda kesildi
onları yakından görmek farklı bir duygu birde yarış alanına gittik çok da güzeldi taki bir kaza haberi gelinceye kadar allah yardımcısı olsun etap yarıda kesildi
IMPOSSIBLE IS NOTHING
olm benim hanımın telefonu arayan kim açar açmaz eray nerdesin yaa viaporttayız bekliyoruz falan diyen kim aile faciasına yol açan arkadaşı kutluyorum işim vardı başka yerdeydim doğal olarak telefon gidince yalancı konumuna düştük kimse itiraf etsin fazla acımicak
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Aşırı derecede keyifliydi bugün , Sayın K.Buğra Yıldırım'a çok teşekkürler , sabahtan akşama kadar beni etap etap gezdirdi starta bile gittik o kadar ünlü pilotun içinde olmak,toz toprak yarış izlemek çok zevkliydi.Helikopterden izlesem bu kadar keyif almazdımDünde keşke gitseymişim.
5 taneden fazla kaza oldu bulunduğumuz noktada heyecan doruktaydı
Bu kadar güzel bir motorsporu için ilgi çok az..Eminim insanlar bir kere gitse abonesi olacaklardırTavsiye ediyorum herkese..
Güzel haftasonu güzel yarış keyfliydi Gelenlere Teşekkürler kaçıranlara geçmiş olsun ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)