Gecen yarış 4 haliyle öyle olduysa bu yarış patlama olur herhalde![]()
bu katılıcam diyenlerin listesi idi garanti bişey yok ortada
yumurta ilişkisini hatırlatırım![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
AKHİSAR Kesinlikle Daha Renkli
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
o hiç belli olmaz bekleyip görücez![]()
belki ankara kadar kalabalık olmaya bilir ama daha düzenli denebilinir..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
malesef cogu site yagmur gösteriyor inş. yagmaz diyelim..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Ankaranın e 30 culari kadar renkli olmaz hahahah o zaman akhisardayiz kismetse İstanbul Akhisar kaç saat sürüyor birde yarış kacta basliyo rpmturk?
C R M performance
ist.-akhisar bilmem ben kaç saat sürdügünü google amyaca yaz bulursun..
yarış 1 gibi başlar inş.
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
çok iyi özledik yeni kam vtec'i..![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Akhisar yarışında çok büyük emek sarf ettiniz, geçen sefer ki yarışı ben dahil dragları takip eden insanların yüzde 80' i izledi ve bir ilki gerçekleştirdiniz. Çok başarılı bir iş çıkardınız, bu yarışında öyle olacağına inanıyoruz fakat Ankara yarışını herkes 3 yıl önceki yarışlarla bir tutuyor. Boos ilk kez geçen sene düzenledi drag yarışını ve tosfed' e göre ne kadar ileri de olduğunu Ankaranın her yarışını izleyen insanlar gördü. Bu Boos' un ikinci yarışı ve ilkinde eksik olan şeylerinde geliştirileceğine inanıyoruz. Kısacası Ankarayı bu kadar hafife almayın.
Kısacası düzen konusunda bekleyip görmek lazım, herkesin aklına eski Ankara dragları geliyor ama onları unutun lütfen. Ankara' dan bir çok araç katılacağı için de katılımcı sayısında da bi terslik olmaz diye umuyorum.
Pist derseniz, tamam Akhisarın pisti kadar başarılı değil belki ama, süre, güvenlik, düzen konularını bekleyip görücez, unutmayın yeni bir ekip var karşınızda.
Keşke Türkiye' de drag, formula 1 gibi turnuva şeklinde, her pistte iki yarış olacak şekilde olsa insanlar doya doya her pistte, her yarışı izlese.
kesinlikle ankarayı hafife alma gibi bir durum söz konusu deil!!!! yanlış anlaşılmala meal vermeyelim lütfen..
hee düzen konusunda bu yarış olsun bitsin görelim ona göre degerlendirelim..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ben her türlü ankara derim,ismail abi faceye 5 araçla katılıyorum yazmıştı geçenlerde,Msupra,Msky,Mzsky diğer ikisi artık neyse bilmiyorum
her açıdan ankara daha renkli olur,akhisarın pisti güzel olabilir ama ankaraya ilgi çok daha fazla olacaktır![]()
2010 Ankara Drag katılımcısı idim ve gercekten benim için inanılmaz bi yarıştı.. Çok ciddi rakiplerim vardı ve hepsini devirdim..
Düzgün bi Organizasyon du.. Yarış içi organizasyonu çok başarılı , bi katılımcı olarak dışarıyla ilgilenmiyorum zaten.. O lastik yakmış Bu yanlamış kafamı bile çevirmem..
Kesinlikle Ankara kötü değil..
Ama İzmir liyiz be kardeşim ((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)