Eğer Almanya'da tanıdığınız varsa ona söylebilirsiniz. Arkadaşım 3 ay taksitle 2 tane i phone 4(16gb) aldı tanesi 420€ du. Ama her yerde fiyat aynı değil araştırmanız gerekli. Kutusunda kaç gb olduğu yazıyor.
Edit: bilgi eksikliği
Eğer Almanya'da tanıdığınız varsa ona söylebilirsiniz. Arkadaşım 3 ay taksitle 2 tane i phone 4(16gb) aldı tanesi 420€ du. Ama her yerde fiyat aynı değil araştırmanız gerekli. Kutusunda kaç gb olduğu yazıyor.
Edit: bilgi eksikliği
madem konu açıldı bende yazayım buraya..annem ağustosta parise gidecek orda fiyatlar nasıldır acaba..ben ama 3 g s düşünüyorum sıfır üretimi varmı hala bu telefonların
amerikada 32gb lık 700dolardı şahsen benimki öyle o da o günün kuruyla 1100tl civarına denk geliyor.Artık amerikadada sim kilitsizler satılmaya başladı o yüzden sıkıntı olmaz.imkanın varsa burdan alma aynı telefonu 2000 ve üzeri vermek mantıksız
70 X 24 harici başka bişey kitliyomu vodafone??(misal 50 60 tl lik bi fatura hat vss??)bide onu istediğimiz hatla kullanabiliyormuyuz?
İngiltre'den sim free alın olsun bitsin. 510 pound 50 pound havalimanında tax iadesi alırsın gelir sana 460a![]()
kayıtlı kutulu 1 aydır kullanıdıgm cıhaz var ıstersen ustunde toz yok gevey yanında hedıyem hattını tak kullan 16lık 1150den veırım ıstersen
Ben aveadan aldım, 99TLx24 ay. içinde 4gb internet, 250dk heryöne ve 250sms dahil.
Fusion35 ------> OnurD.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)