e63 öneririm size.
Bb düşünürsen taahüt felan yok vodafonda...vodafon ve axses kart yeterli arkadaşa aldık
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Konuyu hortlatıyorum ama ben de elim bir kaza sonucu her türlü eziyet ve de kahrımı çeken 6230i telefonumdan ayrılmış bulunuyorum
Fiyatına göre cazip gelen bu c3'ü kullananlar varsa neden almalı, neden almamamız konusunda daha fazla bilgi verirse çok güzel olacak..
Mesela e5 tavsiye edilmiş... e5 c3'ün yapamadığı neyi yapıyor da onu tavsiye ettiniz ?
Konumu hortlatıyorum.
C3'ü aldım gayet memnunum.Benim işimi çok rahat görüyor.şarjı az kullanımla 2-3 gün gidiyor.
Ancak sorunum şu ki bütün yakın çevrem watsap kullanıyor bende kullanmak istiyorum telefona yükledim(ovistore) karşıdan yazılanlar geliyor bnmkiler gitmiyor. sebebi nedir?
benim arkadaşımda aldı ürünü kullanmaya başladıkca sogudu şimdi satmanın peşinde kısacası ondan gördügüm için tavsiye etmem...
c3 ün kasası cok sağlam daldan dala uctu hala sağlam maşallahgenel olarakda işimi görüyo
![]()
Estafurullah pasam lutfen yanlis anlama 5para etmrz derken aramizdaki gecmis samimiyetten dedimbide benim icin qwerty li nokia sadece e61i dir o modele asiktim uzun surede satmadim kullandim
Bu arada telefona 1000-2000lira veren ...... Dirnoktalari diledigim gibi doldur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)