yazık olmuş üzücü bir durum..bir sürü masraf yapıp araçlarını manisaya götüren arkadaşlara geçmiş olsun...
Printable View
yazık olmuş üzücü bir durum..bir sürü masraf yapıp araçlarını manisaya götüren arkadaşlara geçmiş olsun...
Akhisardaki tersten yol gitme videosu da etkili olmus olabilir mi acaba bu kararda?
Sonucta tüm tvlere cıktı, vali emniyet müdürü falan dahil oldu olaya.
Cok gecmis olsun üzücü bir durum gercekten emek verenler icin.
geçmiş olsun... :(
Geçmiş olsun emeklerinizi boşa cıkartmışlar, Cok üzücü bir durum ama. Sebebi ortaya cıkar. Kısa süre içerisinde..
Ben yarisica giden arkadaslarin yerinde olsam depoyufuller plakalari söker manisayi birbirine katardim.gokhan az kalsin kanima giricekti katilalim diye allah yuzumuze bakmis oturup sinirden aglama sebebi yemin ediorum.
bir ankaralı olaraktan gercekten üzüldüm böyle bir dümen yapılmasına :S ayıptır yazıktır günahtır yaa
Cok yazik bir durum. Bence sakin kafa ile buna kimlerin ve neden on ayak oldugunu bulmak gerek. Motorsporlarinin yok denecek derecede oldugu su zamanda, bundan buyuk ayip yok.
Gerçekten onca insanın emeğine ayıptır bu. o kadar insan bütün zamanını imkanını harcamış gerekli izinler alınmış ve bir gün kala iptal olmuş.
Ama arkadaşın dediğindede biraz haklı bir yan olabilirmi diye düşünmeden edemedin erayın o tersten gitme mevzusunun etkisi olabilirmi?