Kufretmeyin forumda
abi kufursuz lutfen , ayrica bence tam nedeni ile ilgili aciklama yapilana kadar sakin olmaya calisin , ortada belli ki bir yanlis var, burda siz sakin olup , basinizdan gecen olayi aciklarsaniz , takdir zaten konuyu okuyan kisiler tarafindan verilir . olayin icine kufur girince boyut degisiyor , arama yapildiginda google da 2. 3. siradan geliyor bu forum .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
yapılanı haklı çıkarmaz ama iki yarışın aynı tarihe alınmasıyla başladı herşey...
şimdi onlarca kişi mağdur...
gerekli açıklamayı neden yapmıyorsunuz açıkca ?
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Semih sen küfür ederken lylmi ne demek kufir etmeyin
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Nerede küfrettim kime? Böyle ciddi konuda ettimmi? Küfür seni haklı çıkarmaz aksıne antipati toplamana neden olur bunu neden istiorsun?
körler sağırlar
ankaradaki yarışı trt vercekti sanırım.ordaki ilgi azalcak diye bu yarışı iptal etmiş olabilirlermi?
ama böyle sacmalık anca tr de ollur.
yazık emek verenlerin halini hiç düşünmüyorlar.
ayrıca n kadar küfür ederlerse bence azdır.
OEM+
Semih suan çok sinirliyim sonra konusuruz...
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Sınırını anlıyorum kolay değil kufretmek birsey kazandırsa hepimiz edelim ama boş bı saatte böyle birşeyin olmasi
körler sağırlar
Benim anlamadığım, ankarada katılım çok fazla kontenjanlar dolmuş durumda..Akhisarın ankaraya hiçbir negatif etkisi yok gibi görünüyor neden böyle oldu insanları anlamak çok zor.
tüm herşey tamken izinle vs son anda yukardan boyle bir emir gelmesi gerçekten terbiyesizlik bu konuda iptalini isteyen yetkili kişiler ne gibi bir bahane açıklama yaptılar çok çok merak ediyorum gerçekten
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
birisi çıkıpta adam akıllı bir açıklama yapacakmı? millet varsayıma göre yorum yapıyor ankaranın hiç işi kalmamış adamlar tatilde toplanıpta biz akhisardaki yarışı son gün iptalmi edelim demişler?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)