Hey Allah'im ecele bakAllah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin facebook'una yazdıgı yazı çok anlamlı
Minibüsün bile yönünü degiştirecek şiddetle çarptıysa kendi neler çekmiştir düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.
imzasız..
Turkiye'de motorla çıkacağım tek pist İstanbul park...
Allah rahmet eylesin ve ailesine sabırlar versin çok üzücü bir durum sokakta değil pistte yarışıyorsun başına birşey gelmesin diye ama orda bile ihmaller zinciri...
allah rahmet eglesınn uzucu bır durumm
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kaç kere dedik halada diyoruz bu pist motorcular için uygun bir pist değil kaza yaptığı yeri tahmin edebiliyorum..geçen sene bir abimiz felç kaldı aynı yerde kaza yapıp ve ailesinin gözü önünde..ya o virajı iptal edicekler yada orda yarıj düzenlemicekler..vefat eden abimize Allahtan rahmet sevidklerini baş sağlığı ve sabır diliyorum..
Allahtan Türkiye Pist Şampiyonasında şuan yok bildiğim kadarıyla ülkü yarış pisti..Yunanistan Seres ve Bulgaristan'da bir pist var ve İstanbul park var temmuzda...birde Bulgaristan'da F1 pisti yapılıyormuş eğer onuda dahil ederlerse çok iyi olur..
Edit:Bulgaristan Pleven Pisti...
Evet bu sene izmirde olmayacak.Çoğu takım herşeyini hazırladı İstanbuldaki yarışa hazırlandı .
Bi kaç yurt dışın daki takımlarlada görüşülmüştü.Daha uzun pistlerde denemek istiyorlardı.Bunun için İstanbul Parkı çok istediler.Ve İstanbul Parka göre motorları hazırladılar daha uzun olduğu için setupları ona göre hazırladılar
www.egeturbo.com
Turbo asker
Aslında viraj güzel yani heycan katıyor ama zaten düzlükten geliyor birden keskinleşiyor diyebiliriz çünkü çook süratli geliyorlar.Sonra frene basıldığında izleyenler bilir arka tekerlek seke seke viraja giriliyor.Geçen sene gene egem virajına çok yakın bi noktada Serkan abi düşmüştü ölümlerden döndü ve hala acısını çekiyor düştüğünde kurtuldu ama bu seferki kazada orada minibüs olmasaydı bu abimizde yanımızda olurdu diye düşünüyorum ama daha kimler düştü kalktı bilemiyorum
www.egeturbo.com
Turbo asker
Zaten motorcuların gelişmesi için teknik ve uzun pistlere ihtiyacımız var..İstanbul Park biçilmiş kaftan ama bir iki daha böyle pist olursa çok iyi olur..Monza,Assen,Misano gibi..
o düzlükte hızlar 250 civarı üstlerinde oluyor daha sonra tam viraja girmeden hafif tatlı viraj var ve o viraj çıkışı tümsek var hemen fren yapılıyo freni kaçıran dediğin gibi arkayı kitliyo ve arka teker sekiyo..ve o virajın kaçma alanı bildiğin çakıllı kazıkların fln olduğu iğrenç bi beton..halbuki gokart pisti virajı iptal edilip direk düzlük sonunda viraja girilse çok sıkıntı olmaz bence..
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin![]()
Pist pist diye kuduruyoruz ama eldekininde kıymetini bilemiyoruz .
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
bu ülkede bedavaya yaşıyoruz bişey olmaz mantığıyla bu işler olmaz
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
vefat eden arkds bu cuma gunu gecen hafta motor kazasında vefat eden arkdsını anma gecesıne gelmıstı kımbılırdı 2 gun snra oda motor kazasında ölucek ve son 1 ayda bu gurptan 3 tane motorcu vefat ettı
www.honda-tech.com