balısın combo:D ama bevler ogun s2k kaynıyrdu:D
Printable View
Gökan çok güzel seçeneklerin var o bütçeyle abi, bomboş Honda'lara o parayı gömdüğüne yazık olur, Clio yada Corsa düşün derim Clio'nun içi de azımsanmayacak kadar geniştir. biz 4 kişi, önde oturanlar 180'er , arkada ben 191 ve bi arkadaşım 185 boyda, sığıyorduk yani yorulmadan yolculuk yaptık bikaç kez :)
Corsa'nın tek kötü yanı elektronik gaz kelebeği ve direksiyon kutusu kroniği, kronik diyince de özgür'ün dediği gibi sesten başka bi negatif etkisi yok o direksiyon kutusunun :)
Valla bombos civiclere o parayi verecegine clio ve corsa col daha mantikli hatta listeye 206 bile ekleyebilirsin. Bilmedigin arabayi alma diyenler olmus, bilgi paylasiminin bu kadar yuksek oldugu bu donemde bunlar takilacal hususlar degil... Kaldi ki soft modifiye de bazilarinin abarttigi kadar zor bise degil yeter ki butce zevk olsun...
bu arada şahsi görüşümdür corsa ve clio karşılaştırınca mk1 clio çok çirkin hem önden görüşünü üzgün üzgün bakıyor eski duruyor hemde iç mekanı güzel değil
mk2 çok güzel ama fiyatları yüksek
B.k atma arabama :D
ne güzel duruyor bak :)
http://i54.tinypic.com/2n7hau0.jpg
bakalım hayrlısı aklınızda olsun 125oo sport cıvıc opel nevarsa bakıcaz:D
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
bunu düşünürsen konuşayım belki yapar bişiyler. 106 GTI almaya karar verdi çünkü arkadaş.
kanka bunun fıyat yuksek ya :(
10 Dk önce bana geldi sport 2001 gümüş 120.000 km'de müşteri konsinye bırakıyor bana nasibinse hayırlısı olsun 10-15 dk ya fotolarını eklerim.
ekle kanka bakalım bi:)
Corsa 3k 1.4 comfortlara bakabılırsın 11 cıvarından baslıyor fıyatları. Dıreksıyon kutusuna gelınce ben aldıgımdan berı oyle kullanıyorum sadece surucu o sesı duyuyor onun dısında bı sıkıntısı yok.
Dızel olsun koltuklu camlı olsun dersen onlarda 12den baslar ama temızını bulmak gerek. Koltuksuz camsız olsun dersen 10-11 cıvarına alınabılır. Clıo sport pıyasasını bılmıyorum ama o fıyatlara varsa o da tercıh edılebılır donanımlı ve modellı ne de olsa.
EK al gökhan.. eg ef ne kadar temiz olursa olsun eskiler... hemde karburatörlüler... injeksiyonlu araba herzaman iyidir önü açık olur...
:heyoo:kankaaa sana tıpo verelım 51.000de tamamen orjınal:)
Gökan burda trafo patladı elektrikler gitti. arkadaşım cepten yazıyorum. yarın gün içerisinde foto ekleyeceğim.