Gökan linkten araca bakabilirsin. LPG'de var araçta. Sadece sağ kapısı boyalı değişen parçası ise sadece ön tampon ve sol far.
Renault Clio 1.6 16V 2001 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Printable View
Gökan linkten araca bakabilirsin. LPG'de var araçta. Sadece sağ kapısı boyalı değişen parçası ise sadece ön tampon ve sol far.
Renault Clio 1.6 16V 2001 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
selamlar.arkadaşın konusuna kaynak olduk ama kusurabakmasın. bizde arkadaşıma clıo sport bakıyoruz. yardımcı olurmusunuz bu araçla ilgili. nedir ne değildir. son olarak bı fıyat alabılırsek sevınırım. eskı aracım clıo rs'i sizin sayenızde almıstım yardımcı olmustunuz baya. kaydına falan bakmıstınız. bu araclada ılgılı bırseyler beklıyoruz:D teşekkürler.
kanka arac guzelde 135ooum yok benım:) he buarada hala arıyruz arac sekolıve gıbı oldum bende:)lkısmet tabı kısmetımıze bırı manı olmazsa
206 Quiksilver. En dolusu bu araç galiba bu paralara.
Valla gökan araba güzel. imkan varsa ( kredi çekmek vs gibi) bu en son koyduğum araçta gerçekten eşe dosta gidecek araç. 1 parça kapı boyalı, ön tampon değişik bu araçta bizden çıkmıştı temiz güzel bir araç. lpg falanda var. herşeyin hayırlısı ben yinede araç bakıyor olacağım.
Tabi elden ne gelirse yardımcı olurum.
Araç gerçekten eşe dosta gidecek araç. 1 parça kapı boyalı, ön tampon değişik başka hasa vs yok. bu araçta bizim bayiden çıkmıştı temiz güzel bir araç. lpg falanda var. aracın masrafı 4 lastik istiyor bunun dışında keyfi masraflar ( ufak tefek çizik vs gibi) dışında bir sıkıntısı yok. bakımlı bir araba. servis kayıtları falan var zaten. düşünürseniz yine gökan içinde yapacağım gibi sahibiyle konuşur pazarlık ederim.
bugün ki fotoğraflarınız adlı konuda bikaç foto paylaştım bakar mısın abi :)
Allah yardımcın olsun. Umarım geri gelir bi şekilde. dediğim gibi ben yine bakıcam denk gelirse bir araç. bugün hiç hesapta yokken bu sport geldi yrın ne olur nasip.
34 NMR 35 Clio sport satılmadı mı hala
NMR satılması sahibi aracını çok seviyor bildiğim kadarıyla
Görkem abi pazarlıkta yapmıyor ben konuştugumda yapmıyordu,düşmüyor yani aşagı belkide o yüzden kimse yanaşmıyordur
gökan abi cliosport alıyorsan NMR 35'i al derim,arkadaşım istanbulda ilgilendi baktırdı gayette güzel dedi içi dışı ..Benim hala içimde kaldı NMR 35
Gökanın bütçe şuan için tutmuyor. nasıp artık kim alacak nmr'yi
ya bu 1.6 polo lar var 98 99 tek kapı onalr nasıl