Açıkçası beraber çalıştığımız arkadaşta ex var 93 sıkıntı yaşatmadı bize dayanıyor ve gerçekten o karbüratörlü motora göre az yakıyormilletin dediğin aksine,düşünün tüp taktıracaktı aldığında vazgeçti.
300krş belki yakıyordur yani
![]()
Açıkçası beraber çalıştığımız arkadaşta ex var 93 sıkıntı yaşatmadı bize dayanıyor ve gerçekten o karbüratörlü motora göre az yakıyormilletin dediğin aksine,düşünün tüp taktıracaktı aldığında vazgeçti.
300krş belki yakıyordur yani
![]()
Serdar TURGUT
corsayı da zevkin olduktan sonra çok güzel yaparsın
corsanı arkası çok geniş
direksiyon kutusu sıkıntılı ama ses yapıyor sadece onun dışında bir eksisi yok ,benimkinde seste yok şu anda
elektronik gaz kelebeği olduğu için gaz tepkisi kötü ki bana r9dan sonra çok çok kötü geldi gaza oturuyorsun ama algılaıpta ilerleyene kadar geçen zamanda renoyla ben 3makas atıyodum![]()
Gökhan benden sana tavsiye. Eşşeğin bilmediği ot başını ağrıtır misali. Hondanın herşeyini biliyorsun ve yakıştırıyorsun. Hondadan şaşma derim. 3-5 farketmez.
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 11.850 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk
Bu araba fena durmuyor komple boyalı diyor ama bakılıp alına bilir.
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Bu arabayıda ben sattım geçen sene sağ yan kısmı boyalı değişen yok bu arabada sahibi arkadaşım. pazarlıkta yaptırırım. arabada extralarda var
www.honda-tech.com
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Bende honda fanatiğiyim ve çok severim her honda modelini. 93-94 EG'yi 10 11 e alacağıma, 97-98 EK yı 14-15 e alacağıma ki şu dönemde zor. 2000 model hem onlardan daha genç, daha donanımlı, daha hızlı, hothatch renault clio 1.6 sport alırım, daha az paraya. 12-14 arasına gayet güzel araçlar oluyor. millet sadece klimalı airbagsiz abssiz EK civiclere 13-14 yazıyor. clio sportta standart donanımda 4 airbag, ABS, klima, yol bilgisyarı, sis farı, alaşım jant, opsiyonel donanımda yarım deri koltuk, sunroof, cd changer sunuyor.
inanın çok iyi gidiyor vede kesinlikle çok az yakıyor. yani alınacak 1.4 is dende 1.5 ex tende iyi gidiyor. ve az yakıyor.
www.honda-tech.com
bu hafta için 350-400 km yol yaptım hatta 1-2 arkadaşla roll bile yaptım. ortalamam 7.4 off çok yaktı dedim bide utamadanşanzuman oranı çok kısa ve kilosu çok hafif olduğu için 5 vites şehir için 50-60 km süratle bile gezdiriyor hiç zorlanmadan sıkıntı yapmadan gidebiliyorsun.
yaa bu honda neymiş böyle arkadaş
sanki başka hiçbir marka araba servisten çıkamıyor.
vti piyasası yüksek diyorlardı, vti alamayanlar ek piyasasını yükseltti, ek alamayanlarda eg kasanın piyasasını yükseltti. son zamanlarda eflerde yükselişe geçti. sırada ne var söyleyin yatırım amaçlı alalım bizde![]()
Valla honda iyi güzel sağlam araba, parçaları ucuz, 2. el piyasası yüksek iyi araba ama böyle balon hareketlerle millet ucurdu piyasayı, Yok JDM yok german akım akım üzerine gelince piyasa uçtu.
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 12.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
gökan bu arabayamı bakıyorsun?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)