5 Nisan 2011; 16:43:27
quote:
Orijinalden alıntı: blackdayy
Merhabalar, garanti bankasına ait para kartımdan kesilen hesap işletim ücretlerini geri almak için:
1- hesap işletim ücretlerinin kesildiğini gösteren extreleri bankadan temin etmek.
2- herhangi bir hakem heyetine, kartımı aldığım tarihten itibaren kesilen tüm hesap işletim ücretlerini, yasal faizi ile beraber geri ödenmesi istediğim bir dilekçe yazmak.
3- hakem heyetinin karar tebligi elime ulaştığı zaman 15 gün bekliyorum ve sonra karar ile birlikte bankaya gidip, kestikleri ücretin iadesi istiyorum.
soru:
1- hakem heyeti bana kararı teblig ettiği gibi, aynı zaman da banakaya da, kararı teblig ediyor mu ?
2- 15 günlük süre iş günü olarak mı, yoksa normal takvim süresi mi ?
saygılar,
Merhaba arkadaslar, bu konuda hakem heyetine muracaatta bulunacağımı ve sonucu buraya yazacağımı belirtmişitim.
Garanti bankası müşterisiyim ve hakem heyetine yıllık hesap işletim ücreti itirazından bulundum yaklaşık 1,5 ay sonra kesinlen ücretin iadesine karar verdiler. geçtiğimiz günde bankadan aradılar ve hesabımı açtırdığım günden, bugüne kadar kesilen tüm ücretleri yatırdıklarını ilettiler.
Hiç uğraşmadım diyebilirim, tek yaptığım bankaya gidip tüm extrelerimi almak ve dilekce yazıp, hakem heyetine ulaştırmak. Geriye kalan tüm işlemleri hakem heyeti hallediyor. Sonuçlandığı zamandan sizi arayıp bilgilendiriyorlar.
iyi günler... (:
Alıntıdır