User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kredi Karti Aidat Bedelleri

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 Nisan 2011; 16:43:27

quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

Merhabalar, garanti bankasına ait para kartımdan kesilen hesap işletim ücretlerini geri almak için:

1- hesap işletim ücretlerinin kesildiğini gösteren extreleri bankadan temin etmek.

2- herhangi bir hakem heyetine, kartımı aldığım tarihten itibaren kesilen tüm hesap işletim ücretlerini, yasal faizi ile beraber geri ödenmesi istediğim bir dilekçe yazmak.

3- hakem heyetinin karar tebligi elime ulaştığı zaman 15 gün bekliyorum ve sonra karar ile birlikte bankaya gidip, kestikleri ücretin iadesi istiyorum.

soru:

1- hakem heyeti bana kararı teblig ettiği gibi, aynı zaman da banakaya da, kararı teblig ediyor mu ?

2- 15 günlük süre iş günü olarak mı, yoksa normal takvim süresi mi ?

saygılar,

Merhaba arkadaslar, bu konuda hakem heyetine muracaatta bulunacağımı ve sonucu buraya yazacağımı belirtmişitim.

Garanti bankası müşterisiyim ve hakem heyetine yıllık hesap işletim ücreti itirazından bulundum yaklaşık 1,5 ay sonra kesinlen ücretin iadesine karar verdiler. geçtiğimiz günde bankadan aradılar ve hesabımı açtırdığım günden, bugüne kadar kesilen tüm ücretleri yatırdıklarını ilettiler.

Hiç uğraşmadım diyebilirim, tek yaptığım bankaya gidip tüm extrelerimi almak ve dilekce yazıp, hakem heyetine ulaştırmak. Geriye kalan tüm işlemleri hakem heyeti hallediyor. Sonuçlandığı zamandan sizi arayıp bilgilendiriyorlar.

iyi günler... (:

Alıntıdır

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ay önce hsbc advantage kartıma kesmişler 50 tl. aradım bunun dedim yasal bir dayanağı yok artık kem küm yaptılar.tamam kardeşim dedim kapatın benim kartımı yok dedi gerek yok 50 tl bonus yükleyelim.yok kardeşim dedim kapatın benim kartımı! tamam beyefendi dedi siliyorum aidat ücretini sağol dedim kapattım

50 lira yolunu bulmuşsun gene..

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şey bende de var. ***** öğrenciyiz. Vakıfbank'da hesabım var ve hesabımdan her ay 4 tl kesiliyor. Banka görevlisiyle konustugumda bişey yapamayız diyor. Türkiye Finans'da da var aynı şey.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 lira yolunu bulmuşsun gene..
    müdür hiç kaçırmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankalarin callcenter calisanlarini bilgilendirdiler artik. Siz oyle rest cekip kapatin kardesim kartimi o zaman dediginizde hemen bilgilere bakip duzenli odemiyosaniz, ve odenmemis borcunuz da varsa direk borcunuzu odeyin kapatalim diyorlar. Eger borcunuz yoksa ve yine duzenli odemiyorsaniz adamlar restinizi gorup aninda kapatiyorlar.

Bu biraz da telefonun ucundaki calisanin insiyatifine kalmis, bagirip cagirip koseye kıstırırsaniz sansiniz yuksek.

Ama arkadasin dedigi gibi de hakem heyetine basvurursaniz gerekli belgelerle onlar sizin yerinize herseyi hallediyorlar.
    iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jehuty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 Nisan 2011; 16:43:27

quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

Merhabalar, garanti bankasına ait para kartımdan kesilen hesap işletim ücretlerini geri almak için:

1- hesap işletim ücretlerinin kesildiğini gösteren extreleri bankadan temin etmek.

2- herhangi bir hakem heyetine, kartımı aldığım tarihten itibaren kesilen tüm hesap işletim ücretlerini, yasal faizi ile beraber geri ödenmesi istediğim bir dilekçe yazmak.

3- hakem heyetinin karar tebligi elime ulaştığı zaman 15 gün bekliyorum ve sonra karar ile birlikte bankaya gidip, kestikleri ücretin iadesi istiyorum.

soru:

1- hakem heyeti bana kararı teblig ettiği gibi, aynı zaman da banakaya da, kararı teblig ediyor mu ?

2- 15 günlük süre iş günü olarak mı, yoksa normal takvim süresi mi ?

saygılar,

Merhaba arkadaslar, bu konuda hakem heyetine muracaatta bulunacağımı ve sonucu buraya yazacağımı belirtmişitim.

Garanti bankası müşterisiyim ve hakem heyetine yıllık hesap işletim ücreti itirazından bulundum yaklaşık 1,5 ay sonra kesinlen ücretin iadesine karar verdiler. geçtiğimiz günde bankadan aradılar ve hesabımı açtırdığım günden, bugüne kadar kesilen tüm ücretleri yatırdıklarını ilettiler.

Hiç uğraşmadım diyebilirim, tek yaptığım bankaya gidip tüm extrelerimi almak ve dilekce yazıp, hakem heyetine ulaştırmak. Geriye kalan tüm işlemleri hakem heyeti hallediyor. Sonuçlandığı zamandan sizi arayıp bilgilendiriyorlar.

iyi günler... (:

Alıntıdır

Oh oh bu sevindirici haber işte. Bugün gideyim bankaya da kesilen ücretlerin dekontlarını alayım.
    Instagram: mutusgarage

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende konuyla biraz uzak olsada bişey sormak istiyorum atm kartımın bulunduğu hesabıma önceki gece para yatırdım ve bi anda 55 tl düştü açıklamasını okuduğumda hesap ücreti adı altında parayı o an kestiklerini gördüm sende 2 kere tekrarlıyorlar ve toplam 110tl yapıyor Akbank ta bu başıma geldi parayı geri alma durumum varmı acaba

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendende aidat kestiler aralık ayında sikayetvar.com a şikayette bulundum bankadan aradılar aidatı hesabınıza geri aktardık dediler ve iptal ettiler

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sikayetvar.com falan yalan bankalar otomatıge baglamıslar

gecmıs tüm ekstrelerımı ıstedım hala gönderilmedi.. yarına kadar beklicem. sonra THH ye başvurucam. Ödemekten bıktım yeter artık 300-400 lıra kesin! ödemişimdir son 1-2 yılda aidat bedeli
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan Keklik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sikayetvar.com falan yalan bankalar otomatıge baglamıslar

gecmıs tüm ekstrelerımı ıstedım hala gönderilmedi.. yarına kadar beklicem. sonra THH ye başvurucam. Ödemekten bıktım yeter artık 300-400 lıra kesin! ödemişimdir son 1-2 yılda aidat bedeli

Yalnız bende, aidat olarak değil de, yıllık hizmet bedeli olarak alıyorlar. Sorduğumda dosyalama arşivleme bedeli vs. diyorlar. Bilemedim valla, şifrematiğimi de alamadım 1 kere hatalı girdim, fazla hatalı giriş yaptınız diyor, salak müşteri hizmetleri
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğrudur "yıllık hizmet bedeli" adı altında alıyorlar yılda iki kere olması gerekiyor..

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer bir bankaya hesap açtırıken imzalamış oldugunuz bankacılık hizmet sözleşmsi varsa hiçbir hak talep edemezsiniz.Etseniz dahi sözleşmenzi çıkarıp elinize tutuşturuyorlar al diyorlar bak burda var sende imzalamışsın Banka haklı duruma çıkıyor
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbir sözleşme kanuna aykırı olamaz. O zaman kiralık katiller sözleşme yapsınlar, mahkemede "ama adamı vuracağım, imza attığım sözleşemede yazıyordu" desinler...

İstediğiniz imzayı atmış olun, bu parayı sizden tahsil etmeye hakları yok. Milletimizin üşengeçliği ve bilgisizliğinden yararlanıyorlar. Üşenmeyin hakkınızı isteyin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer bir bankaya hesap açtırıken imzalamış oldugunuz bankacılık hizmet sözleşmsi varsa hiçbir hak talep edemezsiniz.Etseniz dahi sözleşmenzi çıkarıp elinize tutuşturuyorlar al diyorlar bak burda var sende imzalamışsın Banka haklı duruma çıkıyor
    Sözleşme ile ilgili olarak aşağıdaki linki tıklayıp okumanı tavsiye ederim..
    aşağıdaki link

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sözleşme ile ilgili olarak aşağıdaki linki tıklayıp okumanı tavsiye ederim..
    aşağıdaki link
    okudum ama 2003 yılına ait bir bildirge bu
    ben bankadan çıkalı 3 ay oldu ve bize hergün en aşagı 2 tane kart aidatı geliyordu bizde belirttiğim gibi yapıp geri cevap veriyorduk sonuçta kullanıcı madur durumda oluyordu genede
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okudum ama 2003 yılına ait bir bildirge bu
    o bir bildirge değil, kanun. hatta üzerinde değişiklik yapılmış bi kanun.
    ayrıca anayasamızda 82nin ama hala geçerli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #20 burada alıntısını yaptığım msj 2011 Nisan ayına ait. Yani demek istediğim sizin bankaya özel olmasın durum ? Hangi bankadan ayrıldın ? Tükoder web sitesinde emsal teşkil eden davalar varken siz nasıl geri gönderiyorsunuz cidden merak ettim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #20 burada alıntısını yaptığım msj 2011 Nisan ayına ait. Yani demek istediğim sizin bankaya özel olmasın durum ? Hangi bankadan ayrıldın ? Tükoder web sitesinde emsal teşkil eden davalar varken siz nasıl geri gönderiyorsunuz cidden merak ettim..
    Valla garantidir ne yapsa yeridir bize ne söylenirse genel müdürlükten onu yapıyordur
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada geçen worldcard geldi, ilk ekstrede de kart gönderim ücreti kesmişler 5tl. tamam çok bi para değil ama çok aptalca, ulan kartı yollamazsan nası kullanıcam. kart gönderim ücreti ilk defa gördüm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)