selam arkadaşlar ,
lastikler tabi biraz yıpranıyor , pist biraz zımpara gibi , ama çok iyi tutuş var, son düzlük öncesi sağ virajı 170 le dönebiliyordum mesela. ( tabi arabanın performansı bu kadar anca)
özellikle beyaz roccoların sağ sol kapıları siyah oluyor
ben 5 tur döndüm . 2 tur sonunda pitlere giriliyor ve araçların 5 dk kadar soğuması bekleniyor. bunun haricinde eskort aracını geçmek yasak , 160 lık golf vardı. zaten geçmek pek mümkün değil çünkü eleman sabahın köründen akşamın bir saatine kadar orada döndüğü için artık ezberlemiş.
sonuç olarak olan birazcık lastiklerinize olur. bence fazla fazla da değer çünkü bu tip organizasyonlar hariç olmak üzere piste girmek en azından şimdilik mümkün değil.
yok keptın daha hiçbir org katılmıyorum
bak akhisarada angarayada gitmedim ama sonuçlar ortada allahtan gitmemişim benden bilirlerdi![]()
ohooo lastik zımpara v.s ben gelmem abi![]()
organizasyon kayıtları çoktan bitti diye biliyorum ben . kayıtlar mayıs sonuna doğru başlamıştı ve bitti. ben 31 mayısta girmiştim piste.
Fakat şöyle bir durum var, ben gittiğimde hiç rezervasyon yaptırmadan gelen arkadaşlarımız vardı ve hepsi orada tur atma şansı buldu. yoğunluk durumuna bağlı aslında. öğleden önce toplam 9 arabaydık bizsabah 9 dan 13 e kadar. Tüm vw davetli olmasına rağmen 9 araç gelmişti yani
istediğin kadar tur atabiliyordun , işi bilen birkaç arkadaş çıkma lastikle gelmişlerdi , epey eğlendiler slalom parkurunda ve pistte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)