User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
175 sonuçtan 172 ile 175 arası

Konu: sattığı aracını özleyenler varmı ...?

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 serisi Kng di galiba hep ataköy 5.kısımdan geçerken görüyorm mis gibi yatıyo orda
    Evet kng idi satmiştim oradan bi adama sonra oda sattı mersindeydi en son araba

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özlenmez mi yaa

History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

AlpSavaş
    Misafir
    1990 senesinde ilk arabamı alıcaz (babam saolsun) baktım baktım, 50 milyona kırmızı bir Toyota Corolla aldım. 52 milyona Renault Flush vardı, arada kalıp Toyota'yı seçmiştim. 1.6 klimalı. İlk iş Vatan Ticaret'e gidip aylar öncesinde ayırttığım Jant Lastik takımlarımı taktırmıştım. Daha sonraki durak Pioneer Osman, harçlıklarımdan biriktirip aldığım Pioneer Teyp (Modelini hatırlayamadım ama kapağı açılıyodu aşağı doğru, kaset giriyodu içine) o zaman yeni çıkmış CD-X5 idi galiba, 6lı bagaj diski, 2 tane 200 Watt Pioneer kolon, ortalarına bir tane subwoofer. Teybin aynı dizaynı tam altına bir ekolayzır. Yazdıkça aklıma geldi, M-800 teyp ve EQ-600 ekolayzır idi galiba.

Bir de son eksozu değiştirmiştim, aynaları da kırmızıya boyatıp Bodrum'a çalışmaya gelmiştim.

Satarken ağladığım, unutamadığım ilk arabamdır. Alan adam 3 gün sonra arayıp bu teyp nasıl açılıyor dediğinde daha da pişman olmuştum )

ramo si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski esayımı özledim ama emin ellerde korkum yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)