Yarın kararımı vercem,yazan arkadaslardan allah razı olsun.
Yarın kararımı vercem,yazan arkadaslardan allah razı olsun.
şu konuya bi güncel çekelim :)
askerde olacağım zaman içerisinde 5,5 ay kadar aracımı koyabileceğim garajı olan varmı acaba :o
geldiğimde bi iskender ismarlarım :D
hayali arabayla askere giden varmıdır acaba :) soncda arazisi büyük oluyor gözünün önünde olur :D
hayali eğer çok cok uzak yada alakasız bi yerde çıkmazsa sende götür bak götüren olmuş kısa dönemsin kimse karışmazda sana :D
war oylr ınsanlar enes karakol komutanımız banada getir kalsın garajda dedı ( alkı sıra aracıma cokecek hafta sonralrı gezecek) :D ben goturmedım isteyenı cok olur dıye. sadece böluk komutanı iştima alacagı zaman tam karsımızda hastane vardı onun otoparkına ceekrsın demıstı :)
hatta bi jandarma yazısıyla bı tepe lambasında bakardı yanı aracım mavıydı zaten:D:D
hayali senın ılacın bende anahtar bırakmak kaydıyla 6 ay kalabılır aracın. allah gostermesın kötü durumlar ıcın anahtarı bırakman gerekır.
bu arada , askere götürdüğüm arabayı sanrım hiç bi zaman satamam :D benle askerlik eden arabanın yeri ayrı olur :D :D insan askerlik arkadaşını satarmı dimi :D
ben antalyada askerlık yaptım. gazi bir abımız wardı ren a car cı albea benzınlı 2 gün 50 tl den verıyordu bana her yere gıdıyordum :) 4 asker 30*4 : 120 gez babam gez :)
ahaha yorum süper :) bende izmir / bergama'da vatani görevimi yaptım orda da kısa dönemlerden aracını getiren vardı çarşı izinlerinde şahsen çok kıskanırdım onları :) Benim memleket size uzak ama eğer askerlik gaziantep'e çıkarsa evim tugayın tam karşısında getirin bomboş güvenilir garajım var diyeyim belki böyle faydam olur :)
hacı abi ver bana anahtarı geldiğinde milyon tane videon olsun :D