Yarın kararımı vercem,yazan arkadaslardan allah razı olsun.
şu konuya bi güncel çekelim
askerde olacağım zaman içerisinde 5,5 ay kadar aracımı koyabileceğim garajı olan varmı acaba![]()
geldiğimde bi iskender ismarlarım![]()
hayali arabayla askere giden varmıdır acabasoncda arazisi büyük oluyor gözünün önünde olur
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayali eğer çok cok uzak yada alakasız bi yerde çıkmazsa sende götür bak götüren olmuş kısa dönemsin kimse karışmazda sana![]()
war oylr ınsanlar enes karakol komutanımız banada getir kalsın garajda dedı ( alkı sıra aracıma cokecek hafta sonralrı gezecek)ben goturmedım isteyenı cok olur dıye. sadece böluk komutanı iştima alacagı zaman tam karsımızda hastane vardı onun otoparkına ceekrsın demıstı
hatta bi jandarma yazısıyla bı tepe lambasında bakardı yanı aracım mavıydı zaten![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
hayali senın ılacın bende anahtar bırakmak kaydıyla 6 ay kalabılır aracın. allah gostermesın kötü durumlar ıcın anahtarı bırakman gerekır.
bu arada , askere götürdüğüm arabayı sanrım hiç bi zaman satamambenle askerlik eden arabanın yeri ayrı olur
![]()
insan askerlik arkadaşını satarmı dimi
![]()
ben antalyada askerlık yaptım. gazi bir abımız wardı ren a car cı albea benzınlı 2 gün 50 tl den verıyordu bana her yere gıdıyordum4 asker 30*4 : 120 gez babam gez
![]()
ahaha yorum süperbende izmir / bergama'da vatani görevimi yaptım orda da kısa dönemlerden aracını getiren vardı çarşı izinlerinde şahsen çok kıskanırdım onları
Benim memleket size uzak ama eğer askerlik gaziantep'e çıkarsa evim tugayın tam karşısında getirin bomboş güvenilir garajım var diyeyim belki böyle faydam olur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)