Herkes sattı da ben kıyamadım , sanırım benden oğlana kalacak araç komple sıfırlandı , yeni fabrikadan çıkmış gibi..
Ben İstanbul'dan Ankara'ya Gümrükten aldığımız aracı plakasız ruhsatsız sakin sakin getirdim kimsede bişey demedi,trafik sigortası yoksa parka çekerler ama muayenesiz aracı çekmiyorlar bilginiz olsun
Gece radar olmuyor 2 3 kontrol cevirmesi olur onlarda artik biraz sansa kalmiş beni bikac kere cevirdiler ve inanilmaz iyi polisler kontrolden sonra şeker falan veriyor hayirli yolculuklar diyip yolu bile kontrol ediyorlar cıkarken
Dediğim gibi gece olsun, gündüz olsun sürekli kullandığım yol. Radar dışında gündüz durdurulmadım şimdiye kadar. Gece de bir kere farım patladı yolda, o yüzden durduruldum. İstanbul'da zaten akşam üzeri kalabalıkta durduran olmaz. O yolda da Susurluk'u sorunsuz geçersen İzmir'e kadar problem olmaz.
Ben mesela iki sene önce İzmir'den çıktım, İzmit'e geçtim orda takılıp İstanbul yaptım, sonra Sakarya'ya döndüm arkadaşı eve bırakacaktım orda kapının önünde polis çevirdi. Araba servisteydi muayene geçmiş o arada farketmemişiz.
edit: Bu arada muayeneden arabayı bağlamazlar buna garanti veriyorum. Ama egzoz vs. sorun çıkarsa ondan bağlayabilirler. Muayene yok diye yakalanırsan cezanı yiyorsun eline kağıt veriyorlar onunla 1 hafta dolaşıyorsun kafana göre.
aracın çalışır yürür durumda ise ben götürür getiririm
kendimi bildim bileli muayenesiz sigortasız arabalarım oldu hep öle bindim![]()
Egsoz var ama silencer ile çok ses yapmıyor. Otto Spec hani sesini tarif etmek açısından marka verdim. mmustu çalışıyor tabii ki yürüyor tek problem aracın muayenesi yok onu yaptıracak vaktim de yok Istanbula gelip aracı alıp işlemleri Izmirde halledeceğim. Birde jantlar saç falso gözüküpte göze batarsak çevirirler diye düşündüm..
valla dostum muayene sorun değil sigortan var mı ? yoksa oda sorun değil
sen istanbuldamısın izmirde mi ? dediğim gibi bi çıkar yol bulamazsan hazırr boştayken ben alır götürürüm izmire arabayı![]()
Eywallah saol mmustu şuan İzmirdeyim. Trafik sigortası var onu yeni yaptırdım. Vergi borcu falan hiçbir eksiği yok muayene dışında.. Dediğin gibi baktım çıkar yolu bulamadım sana haber veririm misafirimiz olursun İzmride.
zaten bu ara izmire gelme isteğim depreşmişti banada vesile olurmıstafa kankamı özledim
her türlü getiririm![]()
muayenesiz daha once yakalanmadıysan hiç bi sorun olmaz zaten olaki yakalanırsan uyarı kağıdı veriyorlar 2. kes yakalandığında ruhsatın 1 tane nüshasını alıyolar 3. de kapatıyorlar o yuzden bi sıkıntı olmaz.![]()
En fazla ceza yersiniz, bağlamazlar tek sorun muayene ise. Ayrıca gece kontrol amaçlı durdurulma ihtimali var sabah erken saatte çıkarsanız radara girmediğiniz süre durdurulmazsınızO yolu çok kullandık gece gündüz, gece kontrole çevrildik gündüz radara bikaç kez
![]()
acele degılse temmuzda ordayım getırırı ızmıre![]()
www.honda-tech.com