gece yerine pazar gündüz dönmek daha mantıklı..
hafta içi gündüz ve gece çevirmeler daha yoğun..
Ben cuma günü güneye tatile gidiyorum geceden çıkıcam yola çevirme durumunu yazarım
gece yerine pazar gündüz dönmek daha mantıklı..
hafta içi gündüz ve gece çevirmeler daha yoğun..
Ben cuma günü güneye tatile gidiyorum geceden çıkıcam yola çevirme durumunu yazarım
Çevirmelerde artık bağlamadıkları için problem olmazmış. Ceza yazmalarına razıyım 7 iş günü izin veriyorlar. Benim için yeterli olur. Zaten Izmire gidince muayenesini yaptıracağım.
ben 2008 de crx imi istanbuldan almıştım ve vizesi de aldığım zaman yaklaşık 8 ay geçmiştieski sahibi asteğmen olarak askerlik yaptığı için vizesini yaptıramamıştı.
o şekil gece yolculuğu yaptım akşamüstü istanbuldan çıktım gece 2 yada 3 gibi izmire girdim sakin sakin. hatta ara ara ( balıkesir çevre yolu ve bursa otobanda) canımı sıkan 2 arabaya haddini bildirerek![]()
çevirmedi kimse.
ekim ayında kaza yaptım arabamın vizesi geçmişti.kazaya karıştığım için araba trafikten men edildi bi kağıt verdiler 1 hafta mı 10 gün mü ne o kağıtla trafikte gezebiliyorsun polis çevirince de o kağıdı gösteriyorsun o süre zarfında bişey yapmıyor.ruhsat yaprağı falan almadı benden. daha hala yapmadım vizesini haftaya yapacam kısmetse.vizesi yapıldıktan sonra da gidip trafikten men ini kaldırıyosun o kadar. onun için bi masraf yaDA ceza yok.
ha kazaya karışmadan bi hafta önce alkol çevirmesine girdim aldı ruhsata baktı ama geri verdi araba hoşuna gitti polisin sanırım(araba turbo içerde 5 tane gösterge bunlar ne ne yapmışsın arabaya falan dedi
)
ilk aldığım zaman da vizesiz 2 ay kadar gezmiştim arabayı üstüme almak için 35 plakaya geçirmek için 2 ay gezdim, o arada 2-3 defa çevirmeye girdim polisler her seferinde uyardı bir an önce vizeni yap diye,kimse bağlamadı durumumu anlatınca.
senin de durumunu anlatırsan arabanın uzun süredir sanayide yattığını yeni toplandığını ve iş durumundan istanbulda vize yapamadığını izmirde yaptığını seni bağlayacaklarını hatta ceza keseceklerini zannetmiyorum.
hatta gelmeden önce izmirden vize randevusu alıp,internetten aldığın sayfanın çıktısını alıp ruhsata koymanda faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
sıfırlanmı kız gibi crx i de izmirde görmek için sabırsızlanıyorum eski crx club kardeşim
bu arada tay tay crx clubdaki herkes satmadı daha arabasınıbenim gibi manyaklık derecesinde para harcayanlar da mevcut
![]()
ya can bu kadar uzun yazmaya ne gerek var olum
güzel kardeşim acelen yoksa ve istanbula geleceksen zorun yaşamazsın Allahın izni ile gidersin muayeneden bağlanmıyor araç ceza yazıp 1 hafta sevk veriyorlar sıkıntı yok yani
istanbula gelmeyeceksen dediğim gibi ben alır gelirim zaten izmire gelme aşamasındayım.
Trafikten men edildiğinde araç yine bağlanmıyorsa içim iyice rahat etti , sonuçta muayenesini yaptırınca en kötü men ini kaldırırım. Kısmetse Izmirde Crx nüfusunu arttırmayı planlıyorum
mmustu kısmetse gelme niyetim var. Nasıl yapılmış kontrol etmeden almam.
ilk seferinde diğer aracım için bana ceza yazdı ve cezanın üzerine 7 iş günü izinlidir yazdı..
biz izmirden vana gittk bişeycik olmadı
lan olm hadi adam neyse yaşamadan bilemez de,
sen hiç mi korkmuyorsun, hiç mi kafanda bir soru işareti yok ?
yani binmeyi geçtik , bir de uzun yola giderim diyorsun. yazıktır adama la.
yapma bunu, hem ona hem de kendine.
bu işin sonunu ben sana diyim; sende bozacan psikolojiyi behzat ç gibi, arada bazı arabalara bindiğinde EKE canlanacak birden yanında; "yapma muştucuk" dicek
onu mu istiyorsun anlamadım ki ben
![]()
Loading...
kanka vallahi eke ile 2 sene muayenesiz ruhsatta yeşil renk araba mavi ve sigortaız gezdimondan önceki ve sonraki arabalarımda aynı şekilde
hatta şuanki merso bile muayenesiz
ben böle çok rahatım evraklar tam olunca huzursuz oluyorum
![]()
istanbul izmir arasının neresinin büyük bölümü otoban yavv , bursadan otobana girse 50km gider sonra 320km otoban falan yok , istanbuldan izmite kadar var sonra bursada 50 km var otoban, otobandan cıktıktan sonra gideceğin 320km içinde 5 tane çevirme yaparlar benden söylemesi
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Hic korkma yersin cezayi birakirlar bir hafta icinde muayene yaptirmazsan yakalandiginda arabayi bagliyorlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)