hazır bulmuşken yazayım bende aliminymun üzerine yazı yazdırmak istiyorum nasıl yapılır acaba yada nerde yapılır ?
Printable View
hazır bulmuşken yazayım bende aliminymun üzerine yazı yazdırmak istiyorum nasıl yapılır acaba yada nerde yapılır ?
heheh geçmiş olsun artık yumuşak malzemeymiş demekki elindeki yapacak birşey yok :) kendine güvenen bi baba yiğide teslim etseydin :)
yaw bu arada elimde 2 adet roverver makinası var cnc arkadaslar bunları satalım yaw :) cevrenizde ihtiyacı olana uygun vericem hatta yan matkapda vericem beraber :)
bu konuyu bir cnc show u ile renklendirmek isterim (matsura 5 axis) :D
Denon yağ kapağını yaptım bak bakiyim nasıl olmuş:D
sıra jdm tow hook ta ama üstüne ne yazsam die düşünüyorum senin fikrin warmı ?
Üstüne Eşşek kadar MADE IN JAPON yazimmi:D
http://i53.tinypic.com/24aykuu.jpg
Denon cnc show bumu alüm. annannemde keser sıkıyosa 55-60 rockwel kalıpları işlesin bu hızla :D:D:D
denon gardaş öle biliyomus havalarında yazma su benim soruma bi zahmet cevap veer 4 post üstte :D:D:D
haa bu arada zaten cnc show yazmamdakı maksat gercekten show amaçlı yapıldıgı için :D
ıkıncı olarak 60 hrc metalde motor blogumu olur ahushauhs :D
Daha şimdi söktüm tesgahtan usta birazdan dişini çekip kaplamacıya götürüp chrome kaplatıcam.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için kardeşim ama şu tow hook un datalarını hala göndermedin:D
katı solid yüzey nokta bulutu ne warsa yolla tek.res. bile olur:D ön tow un toplam boy ölçüsünü sölesen bile yeter:D
bitane numune bulamadım:D