Başka ne kaldı![]()
Başka ne kaldı![]()
kimse parayı sokakta bulmuyor gaz yağı tenekesi almıyoruz elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırım, kaportacım hakkaten işinin ehlidir bu konuda her türlü güvenirim
başka kalan can sağlığı abi
arabayı bu halde öldüm fiyata alırım yazın açarım tentemi piyasa yaparım kışında arabayı komple soyarım 10 lira gömerim evlat yaparım kendime diyen varsa alsın![]()
BMW 3 Serisi 3.28i 1998 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
buna bakabilirsiniz bence![]()
abi uyukalmışımkusura bakmayın yaa yeni girdim nete şimdi görüyorum.. Eray mahalleme gelion ne haber vermiyorsun.. Bidaki arabaya ben bakmaya gidecem söz
0554 726 29 26 Ramazan OraL
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
helal olsun Eray arabanın neyi var neyi yok dökmüşsün,,,benim anlamadığım böle bi arabaya bu fiyatı nası yazıyolar nası bi beklentideler hiç bakmadan kapıdan gelip birinin parayı ellerinr saycağını felan mı ?? zaten e36 ların fiyatlarına akıl sır erdirilmez hale geldi iyi olanda 30 yazıyo böle patlak catlak olanıda 30 yazıyo e46 larla aynı parayı isteyenler mevcut ....
Ewet beyler eraya helal valla yilin adami seciyoruz sagolsun kardesim![]()
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
işine karışmak gibi olmasın ama şu cabrioya bi bakmanı isterim ciddi anlamda çok diri duruo resimlerde bakmak lazım.....
BMW 3 Serisi 3.20Ci 1995 Model 30.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
bmw arayışımı bitirdim oguz'un arabasını aldım![]()
yardımlarını eksik etmeyen eray a çok teşşekkür ederim![]()
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)