User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Topkapı sanayi rot balansçı önerisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı greentooth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat Ralli'yi ben tavsiye etmiyorum açıkçası, ustalığı iyi olabilir fakat egosu ustalığının ve esnaflığının önüne geçmiş kesinlikle. Ki bu büyüklük hissi sanırım bir insanın sahip olabileceği en olumsuz özelliklerden.

Son gidişimde araçta balans kesmedi, 130 gibi titreme devam ediyordu. Tekrar gittim, bir kez daha balans yaptılar ve kesmezse aksı kontrol edeceklerini söylediler.

Ben de servise gidip bir kontrol ettirdim, ön takımda boşluk ve sıkıntı yoktu fakat şanzıman alt kulağında bir tarafın koptuğunu ve yarım tuttuğunu söylediler, değiştirin dedim.

Bu sabah tekrar gittim Murat Ralli'ye ve durumu anlattım, parça değiştirdiğimi ücreti mukabilinde tekrar balans yaptırmak istedimi söyledim. Aynen şöyle söyledi "Usta olarak ben/biz yaptığım bir balansın olmayışını kendime yediremem, günde 40 araba balans yapıyorum hepsi oluyor, sizinkinde sorun var, o yüzden başka yere yaptırın lütfen"...

Madem ustasın o sorunu bulup, çözeydin keşke...

Şimdi ben de iyi bir "balans ustası" arıyorum.
    sanko da ki mi bayrampaşadaki yere mi gittiniz ?
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Konu 1 senelik nerdeyse , o zaman muştu aracı olmuştu ralli'ye gitmiştik sağolsun.

Ama bir daha gitmem...

Maslakta Özteknik var , 5-6kere gittim oraya.İlgi alaka,işçilik 10 numara.Tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanko da ki mi bayrampaşadaki yere mi gittiniz ?
    Sanko'ya gittim.

Şimdiye kadar bir çok kez gitmiş, arkadaşlarıma da tavsiye etmiştim.

Beklerdim ki adı tavsiye konularında geçen "usta" sorunu çözmeye çalışsın.

Önce alay eder gibi 1 ağustos'da gelirseniz bakarım, o zaman makinelerin kalibrasyonu yapılacak dedi.

Ben sorunun değişen parçadan -motor alt kulağı- kaynaklanıp kaynaklanmayacağını sorunca "%99,9 sebep odur" dedi. Tamam o zaman, kalibrasyonu beklemeye gerek yok, ücreti mukabili tekrar balans yapalım deyince, yukarıdakiler döküldü ağzından...

Bu konuda allem-i cihan olsa, bu tür bir ticari/insani anlayışına sahip birisini asla tavsiye etmem kimseye artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu 1 senelik nerdeyse , o zaman muştu aracı olmuştu ralli'ye gitmiştik sağolsun.

Ama bir daha gitmem...

Maslakta Özteknik var , 5-6kere gittim oraya.İlgi alaka,işçilik 10 numara.Tavsiye ederim.
    Özteknik'in adres bilgisi var mı acaba? Ya da kısa bir tarif?

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanku uzak demessen sanko sanayi fedai babanın yanında Murat Ralli selim abiye git işin sonu.
    sımdı ben yazıyodum suana kadar arabalarımın hepsınde murat ralliye gittim on numara

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanko'ya gittim.

Şimdiye kadar bir çok kez gitmiş, arkadaşlarıma da tavsiye etmiştim.

Beklerdim ki adı tavsiye konularında geçen "usta" sorunu çözmeye çalışsın.

Önce alay eder gibi 1 ağustos'da gelirseniz bakarım, o zaman makinelerin kalibrasyonu yapılacak dedi.

Ben sorunun değişen parçadan -motor alt kulağı- kaynaklanıp kaynaklanmayacağını sorunca "%99,9 sebep odur" dedi. Tamam o zaman, kalibrasyonu beklemeye gerek yok, ücreti mukabili tekrar balans yapalım deyince, yukarıdakiler döküldü ağzından...

Bu konuda allem-i cihan olsa, bu tür bir ticari/insani anlayışına sahip birisini asla tavsiye etmem kimseye artık.
    Onlarda abilerimiz tanırız ama inanırım diyeyim.
    GOP civarında yaşıyorsanız yada size orası yakınsa Küçükköy stadının arkasında Selim abi var Sadullah ustanın oğlu çok yoğun bir yerdir ama adamına ve arabasına göre çözümler sunar müşteri memnuniyeti garanti diyorum tavsiye ederim.
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Özteknik'in adres bilgisi var mı acaba? Ya da kısa bir tarif?
    nam'ın karşı sokağında sanırım ezbere gittiğim için hatırlamıyorum

burada adresi var

ÖZTEKNİK BİLGİSAYARLI ROT EKSANTRİK BALANS SERVİSİ

"Porschem" diye bir yer var onun karşısında direk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgileri aldım arkadaşlar, teşekkür ederim
    İkisi tavsiye de benim için ulaşılabilir yerlerde. Küçükköy evime yakın, maslağa bakıma gidiyorum.

Çarşamba muayene randevum var, önce oraya gideyim, ondan sonra kısmetse birisine gideceğim.

Tekrar teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evime de yakın olmasının etkisiyle, Sadullah usta'nın yerine gittim. Dışarıdan bakıldığında içerideki cevheri anlayamayacağınız, sıradan bir yer gibi görünüyor ama hakikaten işi biliyorlar ve ilgi alaka çok çok iyi.

Balans işine Ali usta bakıyor, işini gerçekten severek yapıyor.

İlk kez geçen cumartesi günü gidip sıkıntımı anlattım, 1 saate yakın arabayla uğraşıp eğer devam ederse mutlaka gelmemi, düzeldiyse bile yine de haber vermemi söyledi. Açıkçası çok memnun kaldım bu tavırdan.

Pazar günü epeyce bir yol yaptım ve titremenin azalmakla birlikte tam olarak geçmediğini fark ettim. Bugün tekrar gittim ve durumu anlattım. Yine çok ilgilendi Ali usta, 1 saat uğraştı belki arabayla. Ön akslardan birinde çok az boşluk olduğunu, titremenin bundan kaynaklanabileceğini ama emin olmadan bu pahalı parçayı değiştir diyemeyeceğini söyleyerek gönlümü daha da fetih etti.

Bu sefer ayrılırken cep telefonunu verdi ve deneme yaparken ara beni dedi

O sürate çıkabilmek için akşamın ilerleyen saatlerini bekledim. Geç olduğu için kendisini arayamadım ama titreme sorunum çözüldü.

Balans problemi yaşayanlara ve iyi bir "usta" arayanlara kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pazartesi günü Gaziantep Otomotiv Topkapı'ya gittim rot balans için. Jantlarımın göbeği çıkmadığı için sadece orada gerekli aparat ile jantı söküp balans yaptırabiliyordum. Mecburiyetten gittim yani. Ama adamlar para basıyor valla. Biraz pahalılar ama sürekli dolular.
    o aparattan kocasinan sanayinin içinde ki otogaz istasyonunun karşısında ki prelli bayisinde de var. Rot balans işlerimi orada yaptırıyorum ben.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)