Konu 1 senelik nerdeyse , o zaman muştu aracı olmuştu ralli'ye gitmiştik sağolsun.
Ama bir daha gitmem...
Maslakta Özteknik var , 5-6kere gittim oraya.İlgi alaka,işçilik 10 numara.Tavsiye ederim.
Sanko'ya gittim.
Şimdiye kadar bir çok kez gitmiş, arkadaşlarıma da tavsiye etmiştim.
Beklerdim ki adı tavsiye konularında geçen "usta" sorunu çözmeye çalışsın.
Önce alay eder gibi 1 ağustos'da gelirseniz bakarım, o zaman makinelerin kalibrasyonu yapılacak dedi.
Ben sorunun değişen parçadan -motor alt kulağı- kaynaklanıp kaynaklanmayacağını sorunca "%99,9 sebep odur" dedi. Tamam o zaman, kalibrasyonu beklemeye gerek yok, ücreti mukabili tekrar balans yapalım deyince, yukarıdakiler döküldü ağzından...
Bu konuda allem-i cihan olsa, bu tür bir ticari/insani anlayışına sahip birisini asla tavsiye etmem kimseye artık.
Onlarda abilerimiz tanırız ama inanırım diyeyim.
GOP civarında yaşıyorsanız yada size orası yakınsa Küçükköy stadının arkasında Selim abi var Sadullah ustanın oğlu çok yoğun bir yerdir ama adamına ve arabasına göre çözümler sunar müşteri memnuniyeti garanti diyorum tavsiye ederim.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
nam'ın karşı sokağında sanırım ezbere gittiğim için hatırlamıyorum
burada adresi var
ÖZTEKNİK BİLGİSAYARLI ROT EKSANTRİK BALANS SERVİSİ
"Porschem" diye bir yer var onun karşısında direk
Bilgileri aldım arkadaşlar, teşekkür ederim
İkisi tavsiye de benim için ulaşılabilir yerlerde. Küçükköy evime yakın, maslağa bakıma gidiyorum.
Çarşamba muayene randevum var, önce oraya gideyim, ondan sonra kısmetse birisine gideceğim.
Tekrar teşekkürler...
Evime de yakın olmasının etkisiyle, Sadullah usta'nın yerine gittim. Dışarıdan bakıldığında içerideki cevheri anlayamayacağınız, sıradan bir yer gibi görünüyor ama hakikaten işi biliyorlar ve ilgi alaka çok çok iyi.
Balans işine Ali usta bakıyor, işini gerçekten severek yapıyor.
İlk kez geçen cumartesi günü gidip sıkıntımı anlattım, 1 saate yakın arabayla uğraşıp eğer devam ederse mutlaka gelmemi, düzeldiyse bile yine de haber vermemi söyledi. Açıkçası çok memnun kaldım bu tavırdan.
Pazar günü epeyce bir yol yaptım ve titremenin azalmakla birlikte tam olarak geçmediğini fark ettim. Bugün tekrar gittim ve durumu anlattım. Yine çok ilgilendi Ali usta, 1 saat uğraştı belki arabayla. Ön akslardan birinde çok az boşluk olduğunu, titremenin bundan kaynaklanabileceğini ama emin olmadan bu pahalı parçayı değiştir diyemeyeceğini söyleyerek gönlümü daha da fetih etti.
Bu sefer ayrılırken cep telefonunu verdi ve deneme yaparken ara beni dedi
O sürate çıkabilmek için akşamın ilerleyen saatlerini bekledim. Geç olduğu için kendisini arayamadım ama titreme sorunum çözüldü.
Balans problemi yaşayanlara ve iyi bir "usta" arayanlara kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)