adamlar 4 yılda 42 km köprü inşa etmişler hemde denizin üstünde. bizim izmir - alsancak girişindeki 100 mt lik yol çalışması 7 aydır bitmedi.
adamlar 4 yılda 42 km köprü inşa etmişler hemde denizin üstünde. bizim izmir - alsancak girişindeki 100 mt lik yol çalışması 7 aydır bitmedi.
Türkiye'de insanların çoğu benzin dipte dolaştıklarından yolda kalan çok olur evet. Benzinin ya da mazotun bittiği noktayı çeyrek depo gibi düşünün ona göre benzin alın. Kimse kalmaz yolda
bizde olsa bu köprüde çiş için duranlar denizde fotograf cekmek için duranlar trafik ilerlemez valladenize girmek için köprüden asagıya atlıcak olanlardan bahsetmiyorum bile
![]()
Türkiye'de olsa manzarası işlevinden daha çok iş yapar, geceleri köprü kenarında durup bira içenleri görürüz![]()
çinde kilometlerce dehşet otobanlar var kaymak gibi pürüssüz. bunu görünce hiç şaşırmadım.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
malı güzel dikmişler denizin üstüne çin seddini yapan millet neleri yapmazki![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
benzinlikte olsa çok güzel olurduheralde köprüyü geçene kadar en az 20-30 defa roll
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
sankı bi ayagı kopsa domino taşı gibi tırrrt gitcekmiş gibi hayal ettim
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)