User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: 2 Temmuz ehliyet sınavına alınmadık !

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her seye bu kadar sinirlenip tepki vermeyin gecelerce calismayi gerekteren bir sinaw oldugunuda dusunmuyorum ne gerizekalilar ehliyet aliyor,ayrica bende sizin gibi acele edip son anda aldim gittim salak gbi viraj kasip kaza yaptim.keske kasipta almasaydim,her iste bir hayir vardir,boyle dusunun rahatlarsiniz dunyaninda sonu degil..

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılı sınavdan once yoktu evet

ayrıca yazılı sınavdan once olucak diye şart koymuşsa ?

giren nasıl gidiyor sınava onu anlamadım gerçi enes motorsiklet için girmişti

çok saçma olmuş yazılı sınavı geçemeyen adamı zaten direksiyona almıyorsun direksiyona ne gerek var
    abi vallaha dedigim gibi turkiyedeki kursların cogu bunu yaptı gosteriyo yazılı sınavı kazanırsan adamlar seni arar 1 kere kulanırsın baktılar araba suruyon tamam su gun gel hocaları carıcaz sınav olucan diyolar ben hiç duymadım zorunlu olarak 10 saati tamamlayan kurs :S

Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim bak sınav psikolojisi falan diyorsun eyvallah sınav sınavdırda büyütme şunu gözünde ehliyet bu astronot seçme sınavı değil olmazsa bi dahakine girersin dünyanın sonumu bu kadar dert etmeye gerilmeye gerek varmı o kadar sınavlara girdim ettim ehliyet vs dahil hiç birini dert etmedim bu kadar ki 3 kez össyede girdim niye bu stres bu kadar
    abicim yanlıs bi şey demişsem ozur dilerim kuzenim dosya yaktı bu 2. resmen ehliyet almak icin cabaladım ona ama yokk motor girmiyo kafaya yapacagı cok basit hayreti ogrenmen sssk yı bilmek bittti en az 85 le sınavı geçer ama kafa basmıyo her gun işden geldikden sonra geç saatlere kadar calısdık hafta sonları kursa gitti cok caba harcadık össye bile bu kadar inatla hazırlanmısdır ama sabah erkendneo heycanla kalkıp sınava gitmenin ve sınav salonuna alınıp tekrar cıkartılmak cok farklı bir duygu sınava giriş belgemizi kurs verdi sınav salonundakilerde yanlıs verilmiş bu belge geçersiz demişler :S korkumuzda su stajer sürücü herkezin dilinde bu son sınav deniyo yoksa deneriz hem 20 agustos daha iyi oldu bi nevi daha iyi calısır hazırlanır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1ay sonraya alırsınız kardeşim ne var bunda.Sadece yeni uygulama size denk gelmiş.Zamanında parmak izi uygulaması gelnce saatlerce kuyrukda bekleyenler de böyle isyandaydı.Her yeni uygulamanın denk geldiği birileri illa olucak.Ki ehliyet sınavına stres yapıyorsa o kuzenin trafiğe çıkınca hak getire diyorum ben.
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1ay sonraya alırsınız kardeşim ne var bunda.Sadece yeni uygulama size denk gelmiş.Zamanında parmak izi uygulaması gelnce saatlerce kuyrukda bekleyenler de böyle isyandaydı.Her yeni uygulamanın denk geldiği birileri illa olucak.Ki ehliyet sınavına stres yapıyorsa o kuzenin trafiğe çıkınca hak getire diyorum ben.
    sagol kardesim bizim korkumuz su saten stajer sürücü muhabeti donuyo bu sınvdan sonra stajer surucu geliyomus ben ondan serzeniyorum tam neyin ne oldugu belli degil nedir bu stajer sürücü biri diyo 2 yıl stajer olacan sonra surucu belgeni vercekler biri diyo stajer sürücüler sehir dısında araba kullanamıycak ne oldugu belli degil kızların kafasında farklı seyler oldugu icin motora gelince akünün suyu bosalıyo motordan aralıksız olarak 3 sınav üst üste 68 alınırmı ya
    kendi cabalarıma üzüldüm ben

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim bak sınav psikolojisi falan diyorsun eyvallah sınav sınavdırda büyütme şunu gözünde ehliyet bu astronot seçme sınavı değil olmazsa bi dahakine girersin dünyanın sonumu bu kadar dert etmeye gerilmeye gerek varmı o kadar sınavlara girdim ettim ehliyet vs dahil hiç birini dert etmedim bu kadar ki 3 kez össyede girdim niye bu stres bu kadar
    .

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni aldılar sınava sıkıntısız. Cep telefonu içinde önceden kapıda uyardılar hocalar telefon olduğunu anlarlarsa sınavınızı iptal etme hakkına sahipler diye.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sagol kardesim bizim korkumuz su saten stajer sürücü muhabeti donuyo bu sınvdan sonra stajer surucu geliyomus ben ondan serzeniyorum tam neyin ne oldugu belli degil nedir bu stajer sürücü biri diyo 2 yıl stajer olacan sonra surucu belgeni vercekler biri diyo stajer sürücüler sehir dısında araba kullanamıycak ne oldugu belli degil kızların kafasında farklı seyler oldugu icin motora gelince akünün suyu bosalıyo motordan aralıksız olarak 3 sınav üst üste 68 alınırmı ya
    kendi cabalarıma üzüldüm ben

Başınıza gelen üzücü tabiiki ama merak etmeyin stajer muhabbeti uzun zamandır dönüyor ortalıkda size çıkmama ihtimali yüksek. Ayrıca çıksa bile kuzeniniz bir bayan sanırım, üniv okuyupda altına başka şehirde ailesi araç vermicekse şehir dışında ehliyeti kullanamamasınında pek sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stajer muhabbetinden korkmayın 2004 ten beri var o ben alırkende vardı acele aldım 7 senedir tık yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski ehliyet alımlarını özler olduk bu tarz şeyleri gördükçe
    İyiki kurtarmışız biz diyorum
    Olaylar inanılmaz saçma vaziyette belliki

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün sordum sürücü kursuna ağustos sınavına kadar doluymuş.daha 2 ay var yaw.başka yerlerede sorcam artık.bide yazılanlar kaça yazıldı acaba.kaç civarı oluyor kurs ücretleri.

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AIHM'ye gidene kadar ülkedeki tüm yargı organlarından geçmeniz gerektiğini biliyor musunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VoodooRush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AIHM'ye gidene kadar ülkedeki tüm yargı organlarından geçmeniz gerektiğini biliyor musunuz?
    +1

her kafasına esen AIHM e gitseydi

Ozan.E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Martta ilgilenmedim diye temmuza kalan bi sınavdı girdik hallettik.Geçmiş olsun umarım hallolur sorununuz.Ben 2 3 kere uğradım kursa ondada neler yapılması gerektiği hakkında konuşmak için.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 8 sene önce ehliyet alırken bugun yazıldın yazıldın yoksa yarın % 1000 stajyer ehlıyet cıkıo demıslerdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)