User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: 16 bin canavar trafikte

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehliyeti olupta daha da kasap insanlar var, ehliyet alma sistemi değişmesi lazım önce.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ehliyetsız ne kaddar usta söför olursan ol trafiğe cıkmıcaksın arkadasım bırıne carpsan ehlıyetsız 5 sene yersin ehlıyetlı 5 ay hangısını tercih ederseniz?? Geri kafalı arkaddaslara seslenıyorum ehlıyetsız trafiğe cıkmayın alkollu hıc hıc cıkmayın alkol sürat yaptır cunku

biz neyin derdindeyiz sen neyin kafasını yaşıyosun dostum ya sen önce kafanı az topla sonra geri kafalı ileri kafalı muhabbetini yap

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyeti olupta daha da kasap insanlar var, ehliyet alma sistemi değişmesi lazım önce.
    Aynen ehliyet almak ciddi derecede basit çünkü ..

Ehliyetsiz olupta bilinçli olan tabi ehliyetli olupta bilinçsizden daha güvenlidir ama sonuçta trafikte sadece siz çarpmıyorsunuz gelip size de çarpanlar olabiliyor Allah korusun, öyle bi durumda ehliyetsiz olan suçludur yasal olarak trafiğe çıkamaz sonuçta. Okumayla falanda alakası yok, eğitim beşikte başlar.

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 yaşından beri arabam var, 3 kere ehliyetsizlikten mahkemeye cıktım özet.. CAHİLLİGİN DANİSKASI..

Ehliyet yoksa cıkma.. insana carp bi gör bakıyım ehliyetsizden neler oluyo..
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Sürücülerin eğitim durumu''na göre yapılan incelemede ise kazaya karışan toplam sürücüler arasında ilkokul mezunları 42 bin 822 adet kaza ile ilk sırada yer aldı. İlkokul mezunlarını 27 bin 215 ile lise ve 12 bin 752 kazayla da üniversite mezunları takip etti.
    Grow up! this is just a car

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı ehliyet kullanmaz arkadaşım ha kural kanun çerçevesi içerisinde konuşacak olursak ehliyetsiz adamın trafiğe çıkması doğru değil ancak ehliyetsiz sürücüleri "canavar" diye nitelendirmek hakiki zihniyet yoksunluğudur başka bir şey değil.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyet yoksa cıkma.. insana carp bi gör bakıyım ehliyetsizden neler oluyo..
    Bu ayrı bir şey zaten buna bir şey dediğimiz yok tabiki..
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Çetindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyetsiz ve bunun yanına eklemem gereken alkollü araç kullanmak kadar kötü bir şey yoktur herhalde. Bu gibi durumlardan olabildiğince kaçınmamız lazım. Bu bizim yapmamız gereken davranışlar. Peki ehliyeti veren kurum ve kuruluşların üstüne düşen görevler ne olacak? Kenarda köşedeki ehliyet kursları(Bunların bazıları sahte ehliyette verebiliyor) herhangi bir denetim var mı?yada güncellenen bişey bana kalırsa yok parayı basan alıyor bu mereti. Valla İngiltere'de bu iş ciddi arkadaşlar bir çok arkadaşım orda yaşadığı için biliyorum ve bu bilgileri de bir alıntıyla örneklendireyim.

İngiltere'de ehliyet sınavı 2 aşamada gerçekleşir. Birinci aşama yazılı ve teorik aşamadır ve 1 saat sürer. İkinci aşama otomobil kullanmanızın test edildiği aşamadır ve en az 40 dakika sürer. 2 aşama Türkiye'de birkaç dakika sürmekte, bazen hatır işiyle hiç sınav yapılmadan ehliyet verilmektedir. Ancak İngiltere'de ciddi ciddi bir sınav söz konusudur. Bir kez kaldırama tekerlek değmesi veya ciddi bir hata anında elenmenize neden olur. Sınavda her tür sürüş tekniğini denemeniz istenecektir. Geri geri park etme, aynı yolda 2 manevrada geri dönme, döner kavşaklarda hatasız geçme, araç sollama, ışıklara uyma ve dikkat gibi bir çok konuda test uygulamalı edilirsiniz.

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehliyetimi 18 yaşında aldım ve ehlıyetımı alana kadar senelerce araç kullandım her yere gıttım şehirler arası bile, bır kere bıle polıs çevirmemişti, ehlıyetımı aldıgım günün akşamı yav bı pıyasa yapayım dedım gerıne gerıne polis çevirmesine takıldım ahaha

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)