mekanı cennet olsun,büyük ustaydı
mekanı cennet olsun,büyük ustaydı
11 yıl ne kadar çabuk geçmiş... Mekanı cennet olsun, filmlerinden 10 defadan fazla izlediğim olmuştur hala güldürür.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
allah rahmet eylesin insanlari guldurmek buyuk sevap.. Herkese cok sevabi oldu saygiyla aniyorum.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Vay be 11 sene ne zaman geçti, daha dün gibi geliyor, Allah rahmet eylesin.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
allah rahmet eylesin
ne kadar çabuk geçiyor seneler 11 yıl olmuş ya Allah rahmet eylesin.
Muhtesem insan kemal sunal,yeri asla doldurulamaycak mekanın cennet olsun![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
benim için şenerşen den sonra belki en iyi komedyendi ... güzel adamdı cok üzülmüştüm öldüğünde... sayılı üzüldklerim arasndadır ölümü.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Allah Rahmet Eylesin Özledik..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Çok çok az insan vardır ki koskoca bir ülkede sevmeyeni olmasın?İmkansıza yakın...Kemal Sunal'ı sevmeyeni gördünüzmü ben görmedim.Varsa bile yok denecek kadar azdır.
Kemal Sunal kaç kuşak güldürdü belli değil.Mekanı cennet olsun.
özledik seni kemal abi.. erken ayrıldın aramızdan.. nur içinde yat..![]()
![]()
allahtan rahmet diliyor mekani cennet olsun diyorum
rahmetliye zamaninda cok güldük simdi ciksa zamanin filimlerinden dizilerinden hala gene cok zevk veriyor rahmetli
Nur içinde yatsın.
Onun gibisi gelmedi hala bunu bilir bunu söylerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)