genelde takasta da aynı moku yiyolar... valla bir kerizlik yaptım birkere adamla takasa girdik sen yolla bende yollayım dedi kargo nolarını verdik herşey ok.. ben gelen kutuyu açtım içinde pionner tyep yerine orjinal focus teybiçıktı bende adama dikiş tutmaz laptop yolladım ... laptapu öakayım derken adam bize teybi çaktı..
![]()
antalyalı idi adi herif belki tanıyan vardır neyse hala daha söverim ve antalyalıyım diyenle ticaret yapmam
şaka tabi ama çakal dolu mlaın kusuru olabilir herşey olur ama yalan çok kötü bişi insanları kandırmak 3kuruşa tenezzül etmek apayrı bir olay ben şahsen o elemanın yakınında olsam zevk için bulur döverim zaten iş te yok boş boş duruyoruz dukkanda
![]()
low is low
Arkadaşlar Karadeniz bölge müdürü akrabamız oluyor . Aynı olay başıma geLdi aradım kişiyi komple engellettim bir daha üye olacagı zaman bılgılerın aynısından 1 tane bile girerse onaylanmıyor. Bilgilerini yazıyorm öyle bi durumda İlan No'su werip kaldırtabılırsınız.
Sahibinden.com bölge müdürü
Murat Kemal Tokmak
Tel: 0549-737-08-79 Arayıp bi mrb diyerek şikayette bulunucaktım diyip olayı anlatıp kişiyi engelleyebilirsiniz .
Gittigidiyor forever yasahibinden'de ne paralar kaybedenler oldu site sahiplerininde gg'daki sıfır risk olayını uygulama şansı yokmu acaba ?
arkadaşlar ptt ye para yatırma ayagına,oradada siteden sağlam bi arkadas boksör filan ,paranın gönderildiği ptt şubesinde beklesin,eleman parayı almaya gidince.elemandan emin olduktan sonra yıksın geçsin![]()
yakalatmak şu şekilde ; mağduriyet yaşayan kişi mahkeme yolu ile istediği şekilde suç duyurusunda bulunabilir.sahibinden.com bu durum üzerine istenilen bilgileri mahkeme ile paylaşarak sonuca götürür problemi.fakat zaten polis ve diğer güvenlik birimleri ile çok tehlikeli durumlarda iletişime geçiyor zaten![]()
yakalatma değil de sahibinden.com la ilişkisini neden kesmiyorsunuz. yani dolandırıcılık yaptığını sizde biliyorsunuz hala ilan neden duruyor onu anlayamadım?
adamı aradım 1 saat once arabayı sattım dedi![]()
bendebunu diyorum bizler ilanları görünce anlıyorz artık bi saatten sonra hangisi gerçek sahde az cok tahmn ediyorm 3 ay sonunda en azından belli bir marka araştırdıgmda çözmüştüm.. bunlara onay verenler neden bu ilanlara izin veriyor hep aynı resimlerle alakasız yerlere ilan veriyorlar. cok da barizler aslında.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sahibinden.com , piyasa fiyat araştırması yapan bir kurum değildir.sizin 4x100bijon aralıklı jant takımınız var ve piyasası 500 tl ... ama siz aciliyet içerdiğinden 400 tl istiyosunuz. biz sizin üyeliğinizi karaliste yapalım mı o zaman ? veyahut , sizin diğer ilanlarınızı aciliyet içerdiğinden ucuza bırakıyorsunuz ... karalistelik bir durum daha farklı durumlarda söz konusu olur.
saygılar.
dediğnde haklısın. fakat kara listedeki kişiler hergün aynı araba fotoraflarıyla ilan açıyorlar fiyatı geç fotolar cok net belli plaka kapalı çözünürlük düşük fiyat diğerlerine göre uygun... telefonlarda genelde aynı numara. bi çözüm bulmak lazım bu işe kim bilir kimleri nasıl dolandırdılar bizim bilmediğimiz.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)