eger biraz imkanın varsa hiç düşünme
360Istanbul
eger biraz imkanın varsa hiç düşünme
360Istanbul
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Riddim'a falan kiz arkadasla hic bulasmayin derim .Nu Teras ya da 360 olabilir![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
cezayır sokagında artist terasse var.muhtesem bır manzarası ve haftasonları canlı muzık var.cok nezıh bır yer.kesınlıkle tavsıye ederım.tum kız arkadaslarımla en az bır kere gıtmısımdır.5-6 yıldır sureklı gıderım sıddetle tavsıye ederım
http://www.gecce.com/mekanlar/artiste-terasse-1453.html
pera teras diye bi yer war, fasıl hergun fix menu 50 kagit tavuk veya balık seciosun sınırsız icki cok keyifli ve eglenceli kız arkadasınla da rahat rahat takilabilirsinz google a yazarsan telefonu cikar
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
James Joyce Irish pub güzeldir
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
olımpıa iyidir..
Ben artık Taksim'e gündüz bile girmemeye çalışıyorum.
Bırak kız arkadaşla gece gitmeyi....
Doğru Nişantaşına.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
ayrıca leb-i derya da olabilir.istiklalin üstünde solda richmond otelinin teras katında var.bir de yine richmond ın yanındaki sokaktan aşağı inince sağdaki bir binanın terasında olmak üzere 2 tane leb i derya var...otelin terasındaki daha şık ağır bir mekan.diğeri de gayet şık ama daha hareketlidir.
Herkes 360 demiş ama mekanın müdavini olmama rağmen yazın ben bile gitmem. Ancak yemek için gidilir.
Şuanda 360east açıldığından Modada 360 Istanbul hepten boş kalır.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
lebron iyimiş yaw fiyatlar ve yoğunluk ne alemde acaba
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)