araca hondanın yetkili bayisinde 0 motor yapıldı faturaları daha durdğnu biliorm.
Printable View
duruşu hiç güzel değil
2.aracı düşünebilirsiniz, aracın sahibi şevki foruma da üye :)
esk deki dier aracı düşünebilirisn bencede şevkinin arabasını forumada uye kendisi konuyu gorunce ztn yazıcakdır buraya eminim hani bnm bildiğim baya sıkıntılı bi araç motoru baya bi yapıldı die biliorum ama genede son halini bilemem şevki abi konuyu gorunce seni daha iyi bilgilendirir ama onun si alman daha mantıklı taby..
öncelikle sunu söyleyim araçla ilgili bu aracın sahibi abıl biz onunla denediğimizde aracı sorun yaratmıstı sonrasında eskişehirdeki mobil hondada sıfırdan motor yapıldı. motorunda hiç bi sıkıntı yok benim bildiğim kadarıyla kendisiyle bayadır konusamıyoruz Gelelim kaportasına aracın kaportası gerçekten hiç iç acıcı değil he düzgün bi kaporta ve boyayla cok diri çekici bi araba olur sonuçta kırmızı :D
araç sahibiyle konustugumuzda bana crx veya gti alıcam demişti gelin görün derim kaportasını sorun etmiyosanız alınacak bi araba ***** sıfır araba almıyosunuz bu fiyatada bence gayet mantıklı sonuçta sıfır motor gende siz bilirsiniz
bu arada benim aracım die demiyorum gidiyo yaaa :D :D sahsahsahsa
saol kardeşim teşekkür ederim nazar değmesin harbiden yeter gali :D valla 7 tane nazar boncugu var hala nazar hala nazar :D :D
kardeşim bildiğim kadarıyla araç oem parçalarla toplandı mobil hondadaki ali ustamız yan sanayi ürüne karşı oldugu için oem kullanmıstır cünkü ben yaptıgım işe garanti veririm orjinal parça dışındakilere vermem diyodu ama gerçekten kasasına düzgün işlem yapılırsa güzel olur hayırlısı olsun
hacı bence şu an araba almak için çok yanlış bi zaman. az daha dişinizi sıkıp kışa doğru araba bakarsanız şu anda 15 yazılan arabaları o zaman 12 lere alırsınız
isterseniz gerçekten orjınal ve sıfır parçalarla kendim topladığım 94 siyah hb si verebilirim komple kaporta boyasının da masrafı max. 1500 lira isteyen varsa pm atsın
Honda Civic 1.5 EX 1994 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
konuyu rahatsız ediyorum kusura bakmayın,bu araç bana takas teklifi yollamış tanıyan var mı bursadan?
sitede fotoğrafları vardı. bugünkü fotoğraflarınız ya da kendi çekimleriniz bölümünde.