Time-R Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar simdi ben Anil'in kuzeniyim ve Eskisehir'de bu araba benim ikinci arabamdir, gonul rahatligiyla kullandigim bir arac, simdi suraya bakiyorumda kac kisi kotulemis araci, bilmeyenler gormeyenler bile gordum ettim diye yazmis, hatta sevkinin aracini bile onermisler, tamam sevkinin aracina laf yok ama ona gorede sevki fiyat vermis, ama oyle yada boyle bu arac ex fiyatina veriliyor arkadaslar is maddiyata bakar, gucun neye yetiyorsa ona bakarsin, arac oyle bir arac degil zaten alicisi kaporta sorunlarini bilerek gidiyor motor hakkinda bilgi vereyim.
Arac alindiginda motoru pek ic acici degildi ki kisa bir sure sonra yatak sardi, Ali ustanin tavsiyesi uzerine motor yapilmadi ve ikinci el civic sedan si motoru takildi, sonrasinda 5'e atayim derken 3'e atincada motoru kirdi, sonrasinda pistonlar ve kollar degisti Mobil Hondada Ali Usta ve ekibi tarafindan yapilmistir, Ali usta yaptigi ise garanti veren ozverili sirketine laf getirmeyecek biridirki parcalari siparisle getirtti oem olarak, zaten icine sinmeyen isi yapmaz, motor mayis basinda yapildi, arac 3000 - 4000 dd arasi rodajini yapti istanbula geldi gitti, Ali usta tekrar kontrol etti ve onay verdi, torku beygiri gercekten suan cok guzel hissettiriyor, motoru kendini belli ettiriyor ve bence yuruyor, dedigim gibi gelin gorun kullanin icinize sinmezse almayin.
Kapidaki jdm bayraga laf edenlere cevabim var bu forumda baska arkadaslarimizda bu bayrak folyosunu kapilarina tavanlarina cekti onlara neden bir cift laf edilmedi merak ediyorum dogrusu.
"Bu araci alacagina Sahin al" diyenede gidip gercekten sahin alsin diyorum, gercekten sacma bir kiyaslama olmus, sahinle giderken yanindan boyle stock motorlu guzel yuruyen bir civic si gecerse gercekten cok uzulur.