white light Nickli Üyeden Alıntı +1.......................................... Uzun zaman oldu abi görüşemedik senle de hem vesile olmuş olur
Instagram: mutusgarage
murat1 Nickli Üyeden Alıntı Uzun zaman oldu abi görüşemedik senle de hem vesile olmuş olur valla ole murat nerelerdesın facede yoksun telını pm le yolla bakım hemen
white light Nickli Üyeden Alıntı valla ole murat nerelerdesın facede yoksun telını pm le yolla bakım hemen Gönderdim, silmiştim facebook hesabımı, 1 arkadaş rica etti yeni açtım Şimdi herkes beni nie sildin diye dert yanıyor
ataşehir mc e gidin orada bol bol hareket bulursunuz cumartesi
https://www.youtube.com/channel/UCOY...IdA1M7tCNBR5YA
Zaten gardenya dayimm (: bakaliim git gide kalabaliklasiyor guzeeel(:
bende atalardayım haftasonları egzoz sesinden uyuyamıorm tesüf ediyorum sizlere
atasehırden bende varım... mc ın yokusunda oturuorum eskıden fas vtec dururdu yol ustunde artık cooper
Artik bir tarih belirliyelim bence herkeze uygun olcuak sekilde
ben ata 4/2a sturbucks'ın üstündeyim varmı komşum olan?
bu arada akşama kimler geliyor mc'e?
yarın akşam üsküdardada buluşma var orayada gelebilirsiniz...
benım ıcın farketmez konvoy halınde gıdıp geldıgımız surece problem de yok
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı ben ata 4/2a sturbucks'ın üstündeyim varmı komşum olan? yakın sayılırız bende mc ustundeyım buralarda yıkamacı nerde var duzgun yıkayan ?
var mı bu aksam mc arkadaslar kesın bır sey yazın yawwwww
white light Nickli Üyeden Alıntı var mı bu aksam mc arkadaslar kesın bır sey yazın yawwwww bu aksam yok daha dogrusu belırlı bır tarıh yok
modhib Nickli Üyeden Alıntı yakın sayılırız bende mc ustundeyım buralarda yıkamacı nerde var duzgun yıkayan ? hılsıde da otoparkında var temız ıs yapıyolar
modhib Nickli Üyeden Alıntı yakın sayılırız bende mc ustundeyım buralarda yıkamacı nerde var duzgun yıkayan ? en iyi yıkamacı yeditepe üninin yanındaki würth bayisi....
GKD Nickli Üyeden Alıntı yarın akşam üsküdardada buluşma var orayada gelebilirsiniz... üsküdarda ne gibi bi buluşma var? tam olarak nerede toplanılcak?
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı en iyi yıkamacı yeditepe üninin yanındaki würth bayisi.... tamam tesekkurler bu arada bır tarıh belırlıyelım ıstersenız ya da yarın aksam hep beraber uskudardakı bulusmaya gıdelım ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları