User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: eski nesil lpg regulatorlerinden hangisini almali??

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KAMPANYALI ÜRÜNLER

bu sayfadaki 4 nolu ürün omvl çift kafalı diye tabir edilen regülatörmüdür??

bir de bunun çift kafalı olmasının avantajı nedir acaba?
    omvl nin orjinal modeli bu çift kafalı olanlar. ayar felan çok iyi tutuyor.ben malzemenin kendisini gözümle görmedim ama malzemeyi çok övdü ustalarımız.ticari taksi için araştırmıştık biz.onlar buldu aldı kullandılar.memnun kaldılar. netten alcağınız orjinal olurmu bilmiyorum bulabilme ihtimaliniz çok düşük çünkü..yarın arayıp konuşun isterseniz..

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    omvl nin orjinal modeli bu çift kafalı olanlar. ayar felan çok iyi tutuyor.ben malzemenin kendisini gözümle görmedim ama malzemeyi çok övdü ustalarımız.ticari taksi için araştırmıştık biz.onlar buldu aldı kullandılar.memnun kaldılar. netten alcağınız orjinal olurmu bilmiyorum bulabilme ihtimaliniz çok düşük çünkü..yarın arayıp konuşun isterseniz..
    evim ivediğin dibi zaten, bahsi geçen dükkanda ordaymış, (hafta içi kırıkkalede okulda olduğumdan dolayı) haftasonu gidip görüp onlarlada konuşup bir de öyle fiyat almak lazım sanırım..
    brc nin fiyatıda bundan pek farklı değil zaten

bir arkadaşım w126 260 ında kullanıyordu omvl, öve öve bitiremiyordu ordan aklımda kalmıştı zaten..

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi çift odacıklı ne demek tam olarak benim regülatördende iki boru çıkıyor kimisinde tek boru çıkıyor acaba benimkide çift regülatörlü olabilirmi araç karbüratörlü?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi çift odacýklý ne demek tam olarak benim regülatördende iki boru çýkýyor kimisinde tek boru çýkýyor acaba benimkide çift regülatörlü olabilirmi araç karbüratörlü?
    Valla bende bilmiyorum ne demek iki odacikli olmasi ama tahmin ediyorumki depodan gelen sivi fazdaki lpg yi gaz faza gecirmek icin motor suyu isisini kullandigi odacik bir degil iki tane.. bu da sanirim daha iyi bir faz gecisi sagliyor.. yani bende eski regulatorumu sokup dagitinca anladim biraz bu mevzuuyu
    Ama net olarak biri anlatirsa bende tam olarak ogrenmek isterim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende merak ettim şimdi benimkinin etrafında hafif yağlanma var sanırım ömrünü tamamladı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende merak ettim şimdi benimkinin etrafında hafif yağlanma var sanırım ömrünü tamamladı.
    O omrunu tamamlamasini ah bende bi anlasam benim eski regulatoru soktum ben, disi acayip pisti benimkininde hatta spatulayla yag temizledim disindan o derece ama ici tertemiz cikti, sadece o buyuk diyfram biraz sekil bozukluguna ugramis hepsi bu gerisi gayet sglikli ama banada omrunu tamamlamis dediler.. bu lpg cilere hic guvenemiyorum ya adamlar hep para hep para.. birazda bu yuzden taktim eski regulatorume

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana da lazım amerikan için. 5 litre v8 4 barell karbüratörlü. Buna ne tarz bir regülatör almamız lazım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O omrunu tamamlamasini ah bende bi anlasam benim eski regulatoru soktum ben, disi acayip pisti benimkininde hatta spatulayla yag temizledim disindan o derece ama ici tertemiz cikti, sadece o buyuk diyfram biraz sekil bozukluguna ugramis hepsi bu gerisi gayet sglikli ama banada omrunu tamamlamis dediler.. bu lpg cilere hic guvenemiyorum ya adamlar hep para hep para.. birazda bu yuzden taktim eski regulatorume
    ben içindeki diyaframı değiştirttim bir kere bir daha değişmezmiş diyorlar garip geldi bana şu benzin fiyatları insede direk söküp atsam lpgyi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)