aradığınız maceraya bence ulaşmayın... arabanızdan memnun iseniz yok yere gereksiz bir hamle gibi geliyor bana... dizel aracdan inip lpgliye binmezdim imkanım olsa dizelle devam ederim eğer aracımda sıkıntı yok ise.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben olsam böyle bir geçiş yapmazdim.
performans beklentiniz olmadığını varsayarak, elinizdeki aracı güzelleştirmek daha mantıklı.
Bende de yaz sonuna doğru 2006 Honda Civic'imi satıp 2005-2006 bir BMW alma esintileri var.. Compactlara bakmamıştım hiç. Şöyle max 40'a kadar önerebileceğiniz km'si düşük, sorunsuz, değişensiz ( lokal veya sırıtmadığı takdirde parça boya olabilir) bir araç var mı?
pug a binmektense eski ama daha tarz bir araca binmeyi tercih ederdim ben olsam bmw nin 10 yaşındaki aracı temiz bakıldıysa 3 yaşında pug.dan daha sorunsuzdur.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
bmw düşünüyorsan gerçekten, km model falan düşünmemelisin.. 22 23 lira param olsa ben gider 97 full m paket e36 coupe alırdım yani![]()
.
doğru bmw çok yakar, belki birkaç yıl eski olduğu için mekanik sorun çıkarma olasılığıda yüksektir.
fakat unutmayınki 3-5 yıl daha yaşlı giriş seviyesi bir modelide olsa bmw peugeottan üstündür.
+servis bakımlı olunca durum neden değişmesin.
orhan gencebayın konser ücreti orhan ölmezinkinden pahalıdır.
compactlar genellikle coupelere göre felan daha düzgün oluyor
bakımları düzgünse kazası boyası fazla yoksa alınır sıkıntıda çıkarmaz kilometreyide sorun etmeyin düzgün binerseniz yağını-suyunu eksik etmezseniz oda sorun çıkarmaz
3.16'ti comp lar 1.8 115 hp'dir zaten e46'nın bütün 1.6ları 1.8-1.8leri 2.0-2.0 ları 2.2 dir(dizel hariç)
bikaç örnek vereyim benim beğendiklerimden
BMW 3 Serisi 3.16ti Compact 2003 Model 24.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk
BMW 3 Serisi 3.16ti Compact 2002 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
BMW 3 Serisi 3.16ti Compact 2003 Model 23.900 TL Galeriden satılık ikinci el Yeşil renk
kaza takıntım yok derseniz kesinlikle düşünün
BMW 3 Serisi 3.16ti Compact 2003 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk
en sevmediğim bmw kasalarından biri.
207 daha güzel olabilir ufak dokunuşlarla.
hem devir dizel devri.şahsen satıp ta bu kasa bmw almazdım hemde 1.6
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)