mutlu lastık bostancı
mutlu lastık bostancı
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
genelde esten dostan dusenlerı takıyoruz
bu aralar enkeı rpf1 5*114.3 arıyorum
Mutlu lastik.bostanci cok memnun kaldim esnaftir
Zalimler için yaşasın cehennem..
mutlu jantl lastık rafi abi yenı jant modellerı getırecektı,bır ona bak ıstersen
Önemli olan jantın nereden alındığı değil nerede yapıldığıdır. Alacağın jantın arkasını çevir bak. Made in germany,belgium,italy,japan, Turkey vs. vs. Sadece bir ülke bu damgayı nedense vurmuyor Made in CHİNADamgayı vursa zaten rezillik tastiklenicek. Çunku sadece cin malı jantı aldıktan 1 hafta sonra 4 parçaya bölebilirsin...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çin malından çin malına da fark var ama markalar rekabetçi fiyat için çind ürettiriyorlar ama önemli olan kaliteli bulmak tabi farklı ülke malı bulmak güzel olurdu
bendece önemli olan aldığın jatın menşei
replikalara ben artık şahsen güvenmiyorum aracıma replika jant almam,hepsi çin malı ve yamulmaya bozulmaya çok müsaitler...
bence kaliteli ve güvenilir markaları tercih etmelisin jant çok önemli bir parça...
advan,lenso,könig,enkei,5zigen,oz,works gibi jantlar pahalı olmasına karşın tercih edilmeli bence...
sağlam replika bbs rs'ler var, tak onlardan devam etaracın ne kadar basık bilmiyorum ama çamurlukla lastik arasını da kapattın mı tamamdır araba, başka bişeye ihiyacı yok
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
aracım fazla basık değil aslında ön latik tam çamurluk hizzasında arka orj. yükseklikte gibi birşey. ama bakalım bu hafta sınavlarım var haftaya dolaşmaya başlarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)