rumeli hisarüstüne gidiyosunuz otobüs sondurağının önünden aşağı giderken tabelaları var zaten
Yildiz Hisar
iletişim bölümü mevcut detaylı haritada...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
o değil de köprünün diğer tarafında buranın karşısında ist. teknik üninin yeri var manzara güzel işletme leşşş sakın karıştırmayın![]()
yıldızın yeri bende dedim kesin ibb sosyal tesis havasındadır aksine lüküs bir restaurant çıktı
Dr.ECU
Eğer taksim zor olmazsa nu pera var trt binasının arkasında şuan istanbul'un en gözde yerlerinden saat 10-11 e kadar çok şık bi restaurant sonrasında da gece klubü oluyor... yada 360 olabilir benim dediğim yerler çok ağır ve romantik olmayabilir ama kendime göre söyledim...
http://www.nupera.com.tr
aynen benimde 31 temmuzda yil donumu. Su ada ile konustum. 360 var orda ordan rezarvasyon yaptiricam 1 hafta kala. ***** ustu acik hava muhalefeti filan vs.
Fiyatlari fix menu 75tl.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Yıldız Hisar'i aradim az once bi bayan acti yemin ediyorum o kadar hizli konusuyor ki hic bisey anlamadim.Sorduklarimi tekrar sormaya utandim.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Ana Sayfa | Del-Mare Ristorante - Büyülü bir atmosferde balık keyfi
Benim favorim burasi tavsiye ederim avrupa yakasindan tekne ile alabiliyorlar vs..vs.. balik mezeler sahane hesap ince sayilmaz ama keyif sahane![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Büyükada güzel tercih olabilir denize sıfır bir çok mekan var.Ama önerim milto restaurant olucaktır.
http://www.miltorestaurant.com/index.html
Kemerburgazda cok sade bi yer var denize sifir balikci ama ben bile her gittigimde kaybolup bulamiyorum.sorty guzeldir.obadada yenilebilir aslinda oda denize sifir..lavivert te kavga etmistim ondan gicigim..bugranin dedigi mekanda cok guzel.
Kiz kulesi bicilmis kaftan bu gunler icin..
Keman biraz kafa sey edio belli bi saatten
Sonra ama özel mekandir.
konu ile biraz alakasız ama konu kirliliği olmasın diye bir sorum var
sapphire en üst katına çıkmak kaç kuruş acaba ? bilen varmidur ?
Dr.ECU
emre kemerburgaza deniz geldide benim mi haberim yok bi yanlıslk var sanrım![]()
takipdeyim
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)