geçmiş olsun bu iştende böyle sıyrılmak bile kardır..
sahibnden de ise ilanı şikayet edebileceğiniz buton var. basın gereği yapılsın.
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
yazık günah ya bu insanlara ne oluyor böyle geçmiş olsun...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
gerçekten millet bozulmuş birilerini kandırarak bişey yapmak herkesin hoşuna gidiyor artık. kimseye güvenim kalmadı desem yeri var ben o kadar harcama yapıom o kadar yol tepiyom böyleleri yüzünden ağzımı bozuyorum hayırlısı diyecez artık napalım
herkese de geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim
geçmiş olsun..bizde alanya ya gti bakmaya gitmiştik..arabanın söylenenle alakası olmadığı gibi birde benim arabama çamur atmaya kalkmışlardı..uzun lafın kısası piyasada kusurlu malını kusursuz gibi satmaya çalışan çok insan var.
artık 2. el aracı eşden dosttan alıcaksın, internetten bulup alma devri gerçekten bitti. Bu işi ticari yapanlar ( galericiler) üçkaat peşindeyken şahıslara şaşırmıyorum artık..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
ben valla adam dıyrmkı degısen ve bu soyledıgın kaza dısında bısı cıakrsa yl paamı verırsın dıyrm
oda ban ne evrcem dıyr dedım a.g ozman guvenmıyosan satma arabanıyalan dolan ınsan cok ya kıme guvenecegını sasrıysun
bıde suna uyuz oluyrm 12 lıraya alıp 17ye satılan hondalar var şaka gıbı samsunda bu işi yapanlar cok ne araba bakmaya kalksam samsundan bıkac kısı once davranıyr
www.honda-tech.com
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)