önemli bir kişi zırhlı diye miafioriye zaten binmez , standart bir kullanıcı zaten zırhlı miafiori almaz![]()
önemli bir kişi zırhlı diye miafioriye zaten binmez , standart bir kullanıcı zaten zırhlı miafiori almaz![]()
Zirh olayina hic girmeyip 17.000de orjinal koleksiyon araci olarak lanse etseydi ne wardi sanki su mirafioriyi....
zırh varparmakladım evet var moq var anlamıs deılım bari bı arabayı adam akıllı temızleseymiş yahu motor pıslık ıcınde
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ni-paylas.html
Konu açmak yerine buradan paylaşabilirdiniz..
yarın sabah arıyım bakalım bendekı makınalar bunun camlarını deler![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Türkiye için biraz enteresan kaçan bir araç. 60 bin TL hayalini bir kenara bırakıp makul rakamlar yazarsa çok güzel bir fiyata alıcı bulacağınada eminim.
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
16000e satamadı eski sahibi bu şahsiyet 60 a mı satacakmış
bi tarafımla güldüm![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
60bin tl görünce güzel bi küfür ettim yani uçmuş sahibi ne satıyon be kardeşim sen zırh dediğide camdan başka bişi gözükmüyo yani
sadece cam zırhı vardır model yılına bakılırsa yoksa yerinden kımıldayabiliceğini sanmıyorum hadi kımıldadı nasıl durucak tartışılır![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
adam inanmış![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Valla kliması var diye ben sahsen bu araca bu paraları vermem benım gozumde 5000 lık degerıde yok. Ha hastası varsa ıllaki alır tabı en fazla 10-15k aralıgına dıye tahmın edıyorum.
ilan metni çok itici..okurken sinirlendim..araba orjinal güzel..60 bin etmez tabiki ama kör alıcı mutlaka çıkar![]()
kimi hayalle kimi simitle yaşarmış
dedikleri bu olsa gerek![]()
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)