Selam ben Selahhatin Yılmaz;
Senin yazdığın stok fabrikadan çıkan boş aksesuarsız arabanın ağırlığı..Aracın üzerinde extralara göre değişir.Bizim araç abc sport max airmatic damper sistemli o yüzden onun ağırlığını hesaplamışsın ;)
"[3] Boş ağırlık değerleri (yakıt deposu 90% dolu, sürücü ağırlığı 68 kg ve ilave 7 kg yük ile birlikte) 92/21/EC, versiyon 95/48/EC yönetmeliğine göre belirlenmiştir. İlave donanım ve aksesuarlar bu değerleri artıracaktır"
link;
Mercedes-Benz Türk - SL-Serisi Roadster - Teknik özellikler
4 silindir ile 8 silindiri kaldırdık yazmışım..sen bunu okuyamıyorsan git gerçekten kendine bir hatta iki gözlük al..ben arabamın teknik bilgilerini gayet iyi biliyorum.sen kendine güldürme bence..aracım sl 55 amg v8 MKB performance 11340 seri numaralı paket var..620 hp 800nm tork..çıtır modifiye yazmışsınya!!gör modifiyenin çıtırını linkten.
link;
MKB - Products
ayrıca beni siz aramadınız mı deneylim diye,telefonda yok motor kaputu açtırmayız falan filan bir sürü gereksiz polemiklere girdiniz..ben direk sorgusuz sualsiz yemeğimi bırakıp geldim ve seni geçtim..şimdi bunun neresi çirkeflik?ben geçtiğimi burda söylerken çirkef oluyorumda sen geçildiğin için bahaneler üretirken ne oluyorsun bir aynaya bak!!ayrıca ben burda tek bir kelime yazmadan sen yazdın..uzun lafın kısası,araba burda,istediğin vakit zaman tarih aynı yere cıkarız kamerada alırız bir start bir finishe ondan sonra bizim burda bir laf vardır"ak ***,kara *** meydana çıkar"..tamam sıkı kardeşim hadi telefonu biliyorsunuz..