yaa ben gelemedim yarıslara abi manit işi wardı gunduzde soylemistim is guc kosturuyorum gündüzleride gorusemedik valla zoruma gitti. :(
Printable View
yaa ben gelemedim yarıslara abi manit işi wardı gunduzde soylemistim is guc kosturuyorum gündüzleride gorusemedik valla zoruma gitti. :(
Ahh Serdar Ahh..Nerdesin :)
serdar sesimizi duyuyorsan 2 de kesici......
Şükrü öyle çirkeflik yapmaz kardeşş .... Biz seni güzel ağırladık polislerlerle en çok sen sorun yaşardın onuda hallettik.Bu açıklama yanlış bence
[QUOTE=nakayama;2438379]Gecmek geçilmek değil problem tanıştık muhabbet ettik gerisi bahane :) ;)
En güzel söz budur bence biz elimizden gelen misafir perverliği yaptık önemli olan güzel bi akşamdı ben çok keyif aldım .Başta Mustafa ESER kardeşime,Ali abiye,Kemalcan kardeşime,Orkuna,Nakayama,Ümit ismini sayamadığım herkese Teşekkürler ......
En kısa zamanda yanınızdayız.ORTAM HARİKA BOZMAK İSTEYENLERE İZİN YOK ....
keske 3 te sıksaydımda ozamn göreydik fısfıs:))
şükrü bi sana düzgün çocukmuş adam gibi denedk bitti diyodumda sende oynamaya başladın antalya da kimse geçilmeyi kabul edemiyo anlamış olduk. sana çirkeflik yaptın diyen olmadı ben 3.viteste basmak zorundaydım çünkü senın devrine uymuyorum çok üste çekiyosun o yüzden ben 3 te sen 2 de bastın ikimizde 2.vites benım devrimde bassaydık fark 10 boy olurdu vtec altı kalırdın çünkü ki dragtada gördük farkı ondan bahsediyorum şükrü çakallık yaptı yazanmı varda atar gider yapıyosunuz hemen bitanenizde demedi adamın arabası hızlı maşallah kazasız belasız yarıştık bitti gitti diye hepinizin bir mazereti var kimle denediysem yarın bidaha deneyelim diyo anlamadım gitti cuma günü sende gel ama bu sefer 3 boyla bırakmam bilgin olsun :)
nos bastı diyenlere inat araca nos bağlıyoruz bilginiz olsun asıl farkı şimdi görürüz nosla nası oluyomuş :D mübarek gün kimsenin günahını almayın ben bassam bastım derim ama typer için değmez yanlış anlamayın bu araba 4 silindir olmasına rağmen k20 denhızlı bir motor a sahip yabacah bişey yok :D
Esnaf gel yarın deneyelim :D :D yani aslında bugunde deneriz ama moda yarın denemeleri :D
:D antalya yı çok sevdim daha dönmem istanbul a :D yarış ortamları istanbul un neşeli zamanları gibi hacı hatırlarsın garaj savaşlarını :D
kaynarım araya sıkıntı yok o konuda biliyon aç mode on :D yemek buldn ye dayak buldun döv :D :hehe:
abi ozamn oyle anlat mıllet anlamaz sen anlamıyosun senın anlatım tarzın yanlış benı bilen biliyo ama tanıyamayanlarda var yani anlıyomusun kalkarken ben 2 ye alamadım durdum zaten sen bana 10 araba at ben o arabayı yakarım haberın olsun kımsenın atar yaptığıda yok biz atar yapmayız dırek gıder yaparız ama edebımızle oturuyoz sen gectın abı maşşalaha var dedım teprık etdım şimdi boyle konuşma yanı halen abı dıyorum sen yukardakı yazdıklarına gıder yapmıssın ama mıllete yanlış kışılere gıder yapıyon abı bg yı tanıyosun yanı bi eksantrik ondan sonra ızdırap olurum yani bunu sende biliyon neyse bu konuyuda kapatalım en yakın zamnda grşrz....
tmm kardeşim aracına maşallah ızdırabım olma :D şükrücüm güzel insansın sevdim seni görüşürüz en yakın zamanda
ahahha o zaman orrtama götürün beni olmuyo böle kuru kuru :D
Bu aksam varmi biseyler
nayn olursa cuma ya olur