öncelikle bu videoyu utanmadan nası koydun çok merak ediyorum önüme motorlu çıktı gaz kestim yoksa 5 boyum var ki bendeki videoda bu araca 5+ boy atıyorum koyunca kızarma sakın diğerlerine cvp yazıcam hemen
Printable View
öncelikle bu videoyu utanmadan nası koydun çok merak ediyorum önüme motorlu çıktı gaz kestim yoksa 5 boyum var ki bendeki videoda bu araca 5+ boy atıyorum koyunca kızarma sakın diğerlerine cvp yazıcam hemen
sayın selehattin yılmaz önce teknik bilgileri öğren ondan sonra bişeyler yazmaya çabala burda kendini millete güldürme sen beni geçtin geçmedin demiyorum ama böle çirkefliklere gerek yok daha arabanın kaç silindir oldugunu bilmiyosun biz senle geyiğine kaldırdık bitti gaza gelmene gerek yok eğer gaza gelirim diyosan çok zenginsin ya AKHİSAR DRAG larına gel sl55amg ile orda paylaşalım kozlarımızı çok hızlıya AMG gel görelim.
kardeşim sen gerçekten çok alınganmışsın kbakma alındıysan işin geyiğindeyim ben senin o samimiyetine dayanarak bu şekilde uykusu geldi falan yazdım kbakma ben senle deneme yapmadım sen 3 kişi oldugun için ben 4.viteste sen 2.viteste bastın eğlendik bitti bir allah ın kulunada geçtim demedim dediysem namerdim. senle de denemek için can atıcam akhisar a beklerim.
sendeki problem motorlu ise motour yanına kadar kafa kafaya giderken daha sonraki kalkışta diğer arabadaki problem olmuyomu sende biraz utan kafa kafaya giden lpgli arabaya 5 boy nasıl atabilirsin anlamadım sız kızarmışınız biraz konudan uzaktım ben zaten böle bi video cekmişler sizde koyun videoyu görelim:D selattin geldi benden yazdı bunları ayrıcada aracının maşallahı var N/A güzel yürüyen bi S14.
herkez gerçekleri gördü kardeşim yapcak bişey yok acı ama gerçek :) ayriyetten ben ilk kalkışta sağda kalktım çakalsınız ya çok saran yere attınız beni yinede geçiyodum anladın motor çıkmasaydı diğer kalkışta soldan kalktım fark belli oldu ;)
ERAY senı tanımam muhabbbetımde yok. arabanla kaza yaptın dıye duydum yaptıysan geçmiş olsun.
ama kaza yapmadıysan yarın akşama hv type-r laa senı role davet ediyorumm. hızlı araba yok diyosun yaa oo açıdan....
akhisara daha 10 gün yokmu ya:confused:
herkez bişey söyledi anlayamadık olayı +1 eraymı yoksa +1 antalyamı nerde bu videolar :D
en cok ta konusulan erayın farlarıydı :D:D:D
sana ozelden cok anlamlı bır pm atıyorum sevgıler :)
eray dua et ben yoktum orda cok pis ortalık kızıştırırım :D
tanısmak nasıp olmadı belkı ama yarısları canlı ızledım masAllah aracına abı..tayyara gıcıgın war bılıom ama daha bı kacını elemedın can wardı hv wardı saglık olsun bı dahakıne ıns..:)
ama sana suprizz olurdum walla bı kac gunle kacırdın olsun Allahın ıznıyle akhisarda gorusurz..:)
ahaha hacı bi an seni aradı gözlerim ama mrk etme yoklugunu aratmamışımdır :D
polis gelmeseydi tek tek hepsile kalkıcaktım kardeşim ancak sölediğim gibi araç drag spec difransiyel oldugu için devirler uyuşmadı siyah typer lada o 2 de ben 3 te bastım yine 3 4 boy çıktım güzel sonuç benim için bu typer yürümüyo demek değil herkezin aracına maşallah. araç artık 07 müsait bir gün deneriz senlede zevkli olur
biz musafire musafir gibi davrandık ama bakıyorumda musafırlığını bilmemiş ben 2 de basarken sen elınle 2 demedinmi ben 3 tede basardım 4 dede kardeş sorun yok ama bence ikisini kıyaslamayalım akşama burdaysan bende gelcem antalyaya kardeşş......
yaa ben gelemedim yarıslara abi manit işi wardı gunduzde soylemistim is guc kosturuyorum gündüzleride gorusemedik valla zoruma gitti. :(
Ahh Serdar Ahh..Nerdesin :)
serdar sesimizi duyuyorsan 2 de kesici......
Şükrü öyle çirkeflik yapmaz kardeşş .... Biz seni güzel ağırladık polislerlerle en çok sen sorun yaşardın onuda hallettik.Bu açıklama yanlış bence
[QUOTE=nakayama;2438379]Gecmek geçilmek değil problem tanıştık muhabbet ettik gerisi bahane :) ;)
En güzel söz budur bence biz elimizden gelen misafir perverliği yaptık önemli olan güzel bi akşamdı ben çok keyif aldım .Başta Mustafa ESER kardeşime,Ali abiye,Kemalcan kardeşime,Orkuna,Nakayama,Ümit ismini sayamadığım herkese Teşekkürler ......
En kısa zamanda yanınızdayız.ORTAM HARİKA BOZMAK İSTEYENLERE İZİN YOK ....
keske 3 te sıksaydımda ozamn göreydik fısfıs:))
şükrü bi sana düzgün çocukmuş adam gibi denedk bitti diyodumda sende oynamaya başladın antalya da kimse geçilmeyi kabul edemiyo anlamış olduk. sana çirkeflik yaptın diyen olmadı ben 3.viteste basmak zorundaydım çünkü senın devrine uymuyorum çok üste çekiyosun o yüzden ben 3 te sen 2 de bastın ikimizde 2.vites benım devrimde bassaydık fark 10 boy olurdu vtec altı kalırdın çünkü ki dragtada gördük farkı ondan bahsediyorum şükrü çakallık yaptı yazanmı varda atar gider yapıyosunuz hemen bitanenizde demedi adamın arabası hızlı maşallah kazasız belasız yarıştık bitti gitti diye hepinizin bir mazereti var kimle denediysem yarın bidaha deneyelim diyo anlamadım gitti cuma günü sende gel ama bu sefer 3 boyla bırakmam bilgin olsun :)
nos bastı diyenlere inat araca nos bağlıyoruz bilginiz olsun asıl farkı şimdi görürüz nosla nası oluyomuş :D mübarek gün kimsenin günahını almayın ben bassam bastım derim ama typer için değmez yanlış anlamayın bu araba 4 silindir olmasına rağmen k20 denhızlı bir motor a sahip yabacah bişey yok :D