Esnaf gel yarın deneyelim :D :D yani aslında bugunde deneriz ama moda yarın denemeleri :D
Printable View
Esnaf gel yarın deneyelim :D :D yani aslında bugunde deneriz ama moda yarın denemeleri :D
:D antalya yı çok sevdim daha dönmem istanbul a :D yarış ortamları istanbul un neşeli zamanları gibi hacı hatırlarsın garaj savaşlarını :D
kaynarım araya sıkıntı yok o konuda biliyon aç mode on :D yemek buldn ye dayak buldun döv :D :hehe:
abi ozamn oyle anlat mıllet anlamaz sen anlamıyosun senın anlatım tarzın yanlış benı bilen biliyo ama tanıyamayanlarda var yani anlıyomusun kalkarken ben 2 ye alamadım durdum zaten sen bana 10 araba at ben o arabayı yakarım haberın olsun kımsenın atar yaptığıda yok biz atar yapmayız dırek gıder yaparız ama edebımızle oturuyoz sen gectın abı maşşalaha var dedım teprık etdım şimdi boyle konuşma yanı halen abı dıyorum sen yukardakı yazdıklarına gıder yapmıssın ama mıllete yanlış kışılere gıder yapıyon abı bg yı tanıyosun yanı bi eksantrik ondan sonra ızdırap olurum yani bunu sende biliyon neyse bu konuyuda kapatalım en yakın zamnda grşrz....
tmm kardeşim aracına maşallah ızdırabım olma :D şükrücüm güzel insansın sevdim seni görüşürüz en yakın zamanda
ahahha o zaman orrtama götürün beni olmuyo böle kuru kuru :D
Bu aksam varmi biseyler
nayn olursa cuma ya olur
Konu nerelere gelmiş 2 aracada maşallah canlı izledim sonucu göremedim ama kalkmalarından belliydi ikisininde birbirinden iyi olduğu bu tartışmaya bence son verilmeli taraflar sonucu kabul etmiyorsa gün kararlaştırılır tekrar denerler olur biter kavgaya hakarete hiçç gerek geçeni bilelim dost kalalım :)
haftaya cuma :D
Hm ok B'ye :D
şükrü senidemi forumlarda görcektik yapıştırr bajanak :D
Selam ben Selahhatin Yılmaz;
Senin yazdığın stok fabrikadan çıkan boş aksesuarsız arabanın ağırlığı..Aracın üzerinde extralara göre değişir.Bizim araç abc sport max airmatic damper sistemli o yüzden onun ağırlığını hesaplamışsın ;)
"[3] Boş ağırlık değerleri (yakıt deposu 90% dolu, sürücü ağırlığı 68 kg ve ilave 7 kg yük ile birlikte) 92/21/EC, versiyon 95/48/EC yönetmeliğine göre belirlenmiştir. İlave donanım ve aksesuarlar bu değerleri artıracaktır"
link; Mercedes-Benz Türk - SL-Serisi Roadster - Teknik özellikler
4 silindir ile 8 silindiri kaldırdık yazmışım..sen bunu okuyamıyorsan git gerçekten kendine bir hatta iki gözlük al..ben arabamın teknik bilgilerini gayet iyi biliyorum.sen kendine güldürme bence..aracım sl 55 amg v8 MKB performance 11340 seri numaralı paket var..620 hp 800nm tork..çıtır modifiye yazmışsınya!!gör modifiyenin çıtırını linkten.
link;
MKB - Products
ayrıca beni siz aramadınız mı deneylim diye,telefonda yok motor kaputu açtırmayız falan filan bir sürü gereksiz polemiklere girdiniz..ben direk sorgusuz sualsiz yemeğimi bırakıp geldim ve seni geçtim..şimdi bunun neresi çirkeflik?ben geçtiğimi burda söylerken çirkef oluyorumda sen geçildiğin için bahaneler üretirken ne oluyorsun bir aynaya bak!!ayrıca ben burda tek bir kelime yazmadan sen yazdın..uzun lafın kısası,araba burda,istediğin vakit zaman tarih aynı yere cıkarız kamerada alırız bir start bir finishe ondan sonra bizim burda bir laf vardır"ak ***,kara *** meydana çıkar"..tamam sıkı kardeşim hadi telefonu biliyorsunuz..
Güzel bir hesap ve teknik açıdanda gayet doyurucu bi metin olmuş Selahhatin bey, amma ve lakin diğer araçta da full depo benzin var, diğer araçtada ekstralar var ve şöförü 125kg. Üzerinde Slick lastik vs olmadan gündelik kullanım aracı. Yani sizin aracınız tamam donanımı yürürü ile markalaşmış bir AMG olabilir ama diğer araca boş peynir tenekesi muamelesi yapmayın. O gördüğünüz araçta ki S14 motor yeteri kadar ağır bir cihaz ve lüks bir Coupe/Cabrio ile 86 model Bmw 3 Serisi kıyaslıyoruz sonuçta elbet farklar olacaktır. E30'uda karaladığım yok zaten araç bizim aracımız.
Velhasıl-ı kelam sizi Manisa draglarına dostça bir mücadele için bekliyoruz. Derseniz ki ben AMG'm ile M3'ünüzü kaldıracağım tamam hayhay. Derseniz ki ben yarışta aracımı hırpalamak istemiyorum, ya anlaşır kepezde deneriz yada başka bir yerde. İstemezsenizde konu burda kapanır.
Bağlayacağımız NOS'u ise, bizi sözünün eri saymayıp NOS bastı diyenler için bağlayacağız. AMG geldi sıkışınca NOS bastı değil. İsterseniz sizde takabilirsiniz doğal olarak. İyi geceler.
selahattin yılmaz ve araba hırpalamak ? kontağa basarken yanlamaya başlayan bi adam görmedim
açıklama için teşekkür ederim emrah. konu aslında bitane kendini bilmezin lafı farklı yerlerinden anlamasıyla uzadı ben AMG yi geçtim demedim zaten ordada söyledim uzunda her türlü bu araba beni geçer 200km ye kadar en fazla önde olabilirim diye ve sonuçta bi bakıma öyle oldu hafifliğim ve kısa oranlarım sayesinden kafadan götürüyorum sonra haliyle fark ilerde açılıyo benim için 400metre önemli olan bunu sen benden daha iyi bilirsin. :) herneyse iletişim kopukluğu iyi değildir başkalarından duyduklarınla değilde direk benle muhatap olursan sevinirim içimiz fesat değil sonuçta arabana maşalaah
yahu neyın savasını verıyorsunuz anlamadımki:) eray bu sankı tanımıyorsunız. la eray gıt ıstanbula karıstırma antalyamızı;) rahat dur la get denıze gır yada yanıma gel
üntarım senide 40 kere aradım numara veriyonda telefon kim bilir nerde :)
534 486 63 73 nodan aradım açmadınnnnn senınde kandilin mubarek olsun kankicim :D
müsait değilim raatsız etme :D yarın konuşuruz kanki :D
kanka tayfundan bıktım artık sıra sende :hehe:
ula benim gibi dostunuz var daha ne istiyosunuz allah tan :D bide mırın kırın ediyonuz :D