akhisara daha 10 gün yokmu ya![]()
herkez bişey söyledi anlayamadık olayı +1 eraymı yoksa +1 antalyamı nerde bu videolar![]()
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
en cok ta konusulan erayın farlarıydı
sana ozelden cok anlamlı bır pm atıyorum sevgıler![]()
eray dua et ben yoktum orda cok pis ortalık kızıştırırım![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
tanısmak nasıp olmadı belkı ama yarısları canlı ızledım masAllah aracına abı..tayyara gıcıgın war bılıom ama daha bı kacını elemedın can wardı hv wardı saglık olsun bı dahakıne ıns..
ama sana suprizz olurdum walla bı kac gunle kacırdın olsun Allahın ıznıyle akhisarda gorusurz..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
ahaha hacı bi an seni aradı gözlerim ama mrk etme yoklugunu aratmamışımdır
polis gelmeseydi tek tek hepsile kalkıcaktım kardeşim ancak sölediğim gibi araç drag spec difransiyel oldugu için devirler uyuşmadı siyah typer lada o 2 de ben 3 te bastım yine 3 4 boy çıktım güzel sonuç benim için bu typer yürümüyo demek değil herkezin aracına maşallah. araç artık 07 müsait bir gün deneriz senlede zevkli olur
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
biz musafire musafir gibi davrandık ama bakıyorumda musafırlığını bilmemiş ben 2 de basarken sen elınle 2 demedinmi ben 3 tede basardım 4 dede kardeş sorun yok ama bence ikisini kıyaslamayalım akşama burdaysan bende gelcem antalyaya kardeşş......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)