ankaranın her tarafına radar koyacaklarına şu şerefsizlerin peşine düşseler yaaa...
aman diyeyim arka koltuga pazar torbası bile bırakmayın....
ankaranın her tarafına radar koyacaklarına şu şerefsizlerin peşine düşseler yaaa...
aman diyeyim arka koltuga pazar torbası bile bırakmayın....
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
geçmiş olsun,ben de kesinlikle göründürde bozuk para,güneş gözlüğü,çanta,poşet,kart hiçbirşey özellikle bırakmam çünkü bunun hapçısı ıvırı zıvırı var ne yapacakları hiç belli olmaz...
o aştide dilenciler hırsız kılıklı tipler nası giriyo anlamış değilim geçen aştide otobüse bineceğim bekliyorum elimde laptop çantası fln yanıma 14 15 yaşlarında bi velet geldi durdu bekliyo ondan sonra öbür yanıma da 27 28 yaşlarında tam kılıksız iki tane tip geldi birbirlerini hiç tanımıyormuş gibi ben dedim bi ayak var ama burda ama hadi hayırlısı otobüse doğru yollanıyım otobüse bindim baktım bunlar birbirleriyle konuşmaya başladılar orda kesin bişeyler olacaktı ama olayı erken çözdüm tezgahı kurtardık ayrıca geçen gün kocaman 50 yaşında adam yuh be dedim hayvan coluk cocuk var karşıda geçmiş terminalin karşısına işiyor sonrada hiç bişey olmamış gibi geziyo sağda solda ne kadar çoğaldı şerefsizler o aştiye sağlam bi güvenlik ya da polis ekibi şart
metro girişinden geçerken orda dikilen lavuk güvenlikler bakmıyo bile kim girmiş kim çıkmış.. anca bi karmaşa olcakki ozmn müdahale yaparlar.. iyi bi güvenlik şart. içeri girmek isteyenler zaten engellenmez o ayrı bi mesele. nereye bu kılıkla denmez ki elin adamına.. yakınımı karşılıcam der geçer.. sadece sıkı gözetim. havaalanları gbi mesela.. giriş çıkışlar öyle rahat olmayacak.. ozmn gelmezler oraya. adam uyumaya geliyo aştiye.. yazın sern kışın sıcak. ohh walla..
*On3r*
enteresan işler gerçekten.. o kadar mobeseden anca trafikteki 50 100tl nin hesabını yapan gariban halkımız korksun... iş halkı vikvik lemeye gelince gerçekten çok başarılıyız...
.
Ve ayrıca kendi otoparkımda pitbull var egitimli aynı kopek bazen arabada duruoren son hatırllıomda 23 dikiş attılar hırsıza bahceye girmiş zincirli diye güvenmiş ee ama benim zinciri dayanıksız tutacagımı düşünmemiş 2 tip zincir var biri dayanıklı biri dayanıksız gece giren hali harap
mahkemye cıktık ozel mülk e saldırı vs diye 6 ay gibi komik bi ceza aldi ama eleman infazını yaktı
bense keyfime bakıorum kişisel silahlanma güvenlik amaclı şart
ama oyle maganda gibi havaya sıkmıcan bu devirde kendi güvenligini adam gibi sagla gerisi polise kalmış
![]()
ıstanbul bahcelıevlerde civic bırakmıstım sıte onune arka koltuktada laptop cantası ama ıcınde kıyafet var pc yok sabah geldım aracın aynası kırılmıs hemen guvenlıkcı geldı sıtenın kovaladım piclerı tam camı kırıyrdu dedıserfsız cok ya
www.honda-tech.com
iş kendinde bitiyor önce kendine sonra başkasına güven =)
6-7 sene once Istanbul GUmussuyu askeriyenin onunde tum muzik sistemimi calmislardi. Hirsiz yeterki istesin zaman&mekan hic farketmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)