User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Kaza anında araca sonradan takılan parçalar

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başımdan geçen bir olayda aracımın siyah renge boyayıp, etrafına kırmızı boya ile çember yaptığım ve bu haldeyken karşı taraf hatalı hasar gören orginal jant kapağımı aracımı peugeot yetkili servisinden alırken aynı şekilde boyandığını hatta siyaha boyanıp etrafına çember atıldığını bizzat yaşadım. Senin durumunda da karşılaması gereken bir durum olabileceğini düşünüyorum

Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soyle bir hakkinizda var eksper falan hikaye, araci ben kendim yaptirmak istiyorum diyeceksiniz ve araci cebinizden odeyerek yaptiracaksiniz. Daha sonra faturayi sigorta sirketine goturup 1ay sonra paranizi alacaksiniz.
    Eksper hikaye demişsin de dostum, suistimal edilemez mi bu durum ?

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun öncelikle. ödeme konusuna gelince sanmıyorum sorun yaratsınlar.bu tamponumun onarılmasını istiyorum dedikten sonra zorla yenisini vericek değillerya tampon ister fiber olsun ister plastik. sorun olacağını sanmıyorum.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevaplar için teşekkürler.
    biraz önce konuştum. Adam sigortayı sokmayalım ben yaptırayım diyor. Maliyet hakkında tahminleri alayım. Ben 400 civarı düşünüyorum. Allahdan stoplara birşey olmadı, japonyadan gelmişti

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fırsatçılık mı olur bilmiyorum ama, tampon değişecekse farklı bi tampon düşünebilirsin abi aslında.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı durum bizde oldu, onarım boya verdiler fazlasıyla işimiz görüldü ,sıkıntı yaratacaklarını sanmıyorum ama kaliteli bi servise götürün onun etkiside çok oluyor
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanı çıplak bırakamaz. Bir şekilde sana ödeme yapıcaklardır. Orjinal tampon takılı değil diye çıplak dolaştıramaz seni. Zaten tamiri işine gelir sigortanın.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

cvxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun!
    1-Sigorta şirketleri hasar öncesi araç nasıl ise eski halini alması için gerek onarım gerek değişim derler
    2-zorunlu mali mesuliyet ( trafik ) sigortası aracın üzerindeki aksesuarları vb. diğer malzemeleri göz ardı etmez.
    3- hasar gören parçanın öncelikle onarımı, onarı mümkün değil ise eş değeri ( yan sanayi ) ile değiştirmekle yükümlüdür.
    4- araç üzerindeki ruhsata işli olmayan parçaları ödemez diyen arkadaşlarada bilgi vereyim ; mali mesuliyet yani zorunlu trafik sigortasından faydalanıyor arkadaşımız kaskodan değil
    5 aksesuarları ruhsata işletmessin ( işlettiklerin koruma demiri , reklam, logo vb.) kasko poliçesinde aksesuar klozu vardır oraya işlenir.
    6- güneş sigorta eski personeli olan arkadaşım sigortada hangi bölümde çalıştın bilmiyorum ama arkadaş trafik sigortasından bahsediyor isteğe bağlı kaskodan değil! ( indash dediğin cihazda kosko poliçesinde bulunan aksesuar klozuna işleniyor ruhsata değil)
    kısacası tanpon eki şeffaf stop farklı çelik cant angel far vb aksesuarları zorunlu mali mesuliyet trafik sigortası ödemek zorundadır ve öder
    bende şigorta şirketi çalışanıyım ve şuan halen Trafik kazası mağdurlarına tazminatları konusunda yardımcı oluyorum faceden ulaşabilirsiniz. ''Trafik kazası mağdurları(Tazminat alımı) '' trafik kazaları ile ilgili her konuda danışabilirsiniz.
    PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soyle bir hakkinizda var eksper falan hikaye, araci ben kendim yaptirmak istiyorum diyeceksiniz ve araci cebinizden odeyerek yaptiracaksiniz. Daha sonra faturayi sigorta sirketine goturup 1ay sonra paranizi alacaksiniz.
    atladığınız bir konu var; sigorta şirketininde şöyle bir savunma hakkı var. aracı görmesi için denetcisini yollar parcanın değişmişmi yoksa onarılmışmı olduğunu tespit eder onarılmış ise piyasada bu tarz bir parçanın kaça onarılacağını baz alır ve kendi eksper raporunu yazdırır sizin faturanın altında çıkıyorsa rakam kendi ödeme limitleri doğrulturunda ödenir ve savunmaları biz aracı onartmıcaz demedik siz bizim kontrolümüz dışında yaptırmak istediğiniz eğer ödeme size düşük geldiyse mahkemeye verme şansınız var denir. parça değişmiş ise kural gene aynıdır saygılar
    PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başımdan geçen bir olayda aracımın siyah renge boyayıp, etrafına kırmızı boya ile çember yaptığım ve bu haldeyken karşı taraf hatalı hasar gören orginal jant kapağımı aracımı peugeot yetkili servisinden alırken aynı şekilde boyandığını hatta siyaha boyanıp etrafına çember atıldığını bizzat yaşadım. Senin durumunda da karşılaması gereken bir durum olabileceğini düşünüyorum

Eksper hikaye demişsin de dostum, suistimal edilemez mi bu durum ?
    Alıntı cvxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atladığınız bir konu var; sigorta şirketininde şöyle bir savunma hakkı var. aracı görmesi için denetcisini yollar parcanın değişmişmi yoksa onarılmışmı olduğunu tespit eder onarılmış ise piyasada bu tarz bir parçanın kaça onarılacağını baz alır ve kendi eksper raporunu yazdırır sizin faturanın altında çıkıyorsa rakam kendi ödeme limitleri doğrulturunda ödenir ve savunmaları biz aracı onartmıcaz demedik siz bizim kontrolümüz dışında yaptırmak istediğiniz eğer ödeme size düşük geldiyse mahkemeye verme şansınız var denir. parça değişmiş ise kural gene aynıdır saygılar
    Benim söylediğim durum zaten exper kontrolunden sonra oluyor 2007 senesinde bana arkadan tıkladılar tamponda 2karış kadar bir yırtılma oldu, karşı tarafın sigortasının anlaşmalı mekana götürdük eksper baktı tamponu değiştirin dedi ama gittiğim yer içime sinmediği için ben itiraz ettim ve cebimden tamponu değiştirdim sonra gittim paramı aldım.

Geçenler aynı olayıda arkadaşım leonu ile yaptı, orjinal tampon yerine cupra tamponu taktı

erkanayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinal parçalar kasko için geçerli. yani sen kaskona işletmediysen kasko o malzemeleri karşılamıyor. burda bahsi geçenn konu traafik sigorta ve tamamen karşı taraf kusurlu. yani arabana don giydirmiş olsan o don yırtılsa onu bile ödemek zorunda çünkü senin malın. verdiği zararı karşılamak zorunda.

erkanayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca yan sanayi ve cıkma parça ile ilgili bakanlıkta yanılmıyorsam gecen yıl genelge yayınladı ve bütün sigorta şirketlerine gönderdi. yani yan sanayi ve çıkma parça araç sahiplerinin rızası olmadan takılamaz takmaya zorlanamaz. yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim söylediğim durum zaten exper kontrolunden sonra oluyor 2007 senesinde bana arkadan tıkladılar tamponda 2karış kadar bir yırtılma oldu, karşı tarafın sigortasının anlaşmalı mekana götürdük eksper baktı tamponu değiştirin dedi ama gittiğim yer içime sinmediği için ben itiraz ettim ve cebimden tamponu değiştirdim sonra gittim paramı aldım.

Geçenler aynı olayıda arkadaşım leonu ile yaptı, orjinal tampon yerine cupra tamponu taktı
    şimdi oldu eksper gördükten sonra porblem yok ama eksper hikaye dersen olmazz.. ( bazı kurnaz sigorta şirketleri eksper göndermez kendi denetcilerini gönderir ve tefonda mutabakat yapmaya çalışır. bu tarz olaylarda gelen kişi aracınızın başında pazarlık yapıyorsa eksper değil ise fotoğraflayıp sigorta şirketine bildirebilirsiniz ; yırtmak için 0 araç bile verebilirler bu olayda levha kaydı olmayıp eksperim diye gelen kişinin ve temsil ettiği kuruluşun alacağı ceza çok büyüktür. saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)