Kesin bilgi var... Türkiyede apple'ın oficial store u yok. Bilkom ithalatçı firma o getiriyor. Kendi getirdiği ürüne garanti veriyor. Ancak bu iphone lar için geçerli değil... İphone 'u operatörler kendileri getiriyor. Kaydını ve garanti olayını kendileri hallediyor. Bu sebeple herhangi bir uluslararası garanti Türkiyede hiçbir apple ürününde geçerli değil...
İstisnai durumlar yaşandıysa bilemem ...
Everyday I ** Çapulling!!!
fatura olmadan garanti olmuyormu yani bi arıza çıktı yurtdışına bizzat gotursek ilgilenmezlermi lle faturamı derler ?
PS3 de aynı şekilde. İlk PS3 üm arıza yaptı Sony e götürdüm bu bizim cihazımız değil dedi. Bunun Sony olmadığını mı söylüyorsunuz dedim aptalladı. Yok biz getirmedik dedi. Siz Sony misiniz dedim. Evet dedi. Bu PS3 Nintendo mu Sony mi dedim. Sony dedi. Biz Sony Türkiyeyiz dedi. Burada satılanları siz mi üretiosunuz dedim yok ama dedi. 1 saat tartıştık en sonunda haklısınız ama tamire alamayız dedi.
IN BOOST WE TRUST
Sirkeci'de ki tamron serviside spot piyasadan alınmış lensi almamıştı servise tamir için , adamlar bir yönden haklı.Gel bendne al sonuna kadar al hizmetini diyor
Alt bilgi vereyim Yurtdisi cihazinizi yurtdisina tamirede gonderemiyorsunuz. Yurtdisina tamire gondermek icin telefonun bataryasinin cikarilmasini istiyor ups, e bataryayi sokmek icin cihazin acilmasi gerekir. Servisin acmadigi cihazda garanti disi kalirkardesim upste 1-2 kere boyle musteri diyalogu yasamislar
![]()
00' Civic 1.6IES
1 sene uluslararası garanti mevcut ama TR'de apple store mağazası olmadığı için garanti hakkı yurt dışından gelen cihazda yok. Ama TR'de bir Vodafone, Turkcell'den aldıysanız farklı bir prosedür var.
vodafone uygulamasını bilmiyorumda
turkcell de benim kontratlı aldığım iphone4 bozuldu 2 gün once telefon açtım musait olduğum gunu sordular pazartesi günü gelip benden alıcaklar tamir olunca geri getiricekler
ve kullanmak içinde iphone bırakıcaklarmışsadece onda bazen yoğunluktan yedek telefon kalmadığından temin edemiyebiliyorz diye not duştuler
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Tel bulamamalarida kotu ya. Allah korusun benim ip4 bozulsa bu cuk kadar sim karti hangi tele takabilirim ben![]()
00' Civic 1.6IES
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)