güncell izmirli arkadaşlar tarkan abi geliyon deme çarşamba günü
Printable View
güncell izmirli arkadaşlar tarkan abi geliyon deme çarşamba günü
ben gelirim
bende bu haftaiçi izmirdeyim 1.3 astramla aranızda olmak isterim zaman belli mekanda belli olsun sürüş güzergahıda izmir-çeşme otoban olur heralde.
Güzergah belli sanırım zaten buraya yazmasak daha iyi olur görüşündeyim bulusmayı düzenliyenler pm atarlar büyük olasılık ile :)
bende geliyore
Dizeli olmayanda kabul oluyor mu :D
Karşıyaka tarafından gelecek olan varsa yanında 1 kişilik yer ayırabilirmi benim için ? :)
İstanbulda olmazmı yaaa bu dizel buluşması....
arkadaşlar yer olarak ya çiftedeyiz yada inciraltına giderken levent marinayı geçtikden sonra otobüs garajının karşısındaki ücretsiz otoparkda buluşucaz çiftede karışıklık olur düşüncesindeyim orda eşleşip denemelerimizi yaparız tel. no 05366145042 kaan 2 yerden biri olucak saygılar
denemeler tek seferlik olmucak arkadaşlar dönüşümüz çok uzun mesafeli olmamalı lazım uzunluk önemli değil sonuçda 15 araba denemicez dönüş yapabilceğimiz yer kısa olması lazım narlıdere gişelere kadar 4km öncesindede çevirme imkansız bide typerlar 106 lar kadar sesimiz çıkmıcana göre kimse duymaz bile bizi diye düşünüyorum
arkadaşlar yeri netleştirdik daha önceden inciraltı yazdığımız için orayı ayarladık herkes orda olcak diye bildiğinden değiştiremedik bi dahaki ne nasipse karşıyakada deneriz tago tarkan ve punto multijet kaan ile görüşülüp karar verilmiştir yer inciraltı levent marinayı geçtikden sonra otobüs parkının karşısındaki ücretsiz otopark hadi hayırlısı olsun bulamıyanlar arayabilir 5366145042 saat 9.30 gibi başlarız toplanmaya saygılar
salı günceli
Karsiyaka tarafindan gelecek varsa yanina yer acarmi acaba gunceli :D ???
karşıyaka tarafından gelmicem ama pasaport kordon otel e gelirsen seni alabilirim
karşıyaka vapuır iskelesinden bin vapura pasaportta in. orda kordon otel var.