sağ elim faal olmadığı için iddam yok, ama siz etkinlik yapın izlemeye geleyim
Printable View
sağ elim faal olmadığı için iddam yok, ama siz etkinlik yapın izlemeye geleyim
abi tekrar geçmiş olsun.
sana otomatik getirirz aybedion ya izlemeyle olurmu ole :D
bu arada alçın fln çıksın dikişlerin alınsın sana boll boll roll drag yaptırmak lazım
vites ata ata fizik tedaviyi yapmak lazım :D
doktor vercek bi silikon top onu mıncıklıcan ne o ole :hahaha:
tarkan starex in sağ koltuğuna rezervasyonun yapıldı abicim :)
nasılsa 2. kişi arabanın gidişini çok çok etkilemiyor :D
organizasyon tarihini sen ayarla toplanalım :)
hahaha beni ii bağla ama okmi
ozaman yarın buluşalımmı bi başlangıç olsun tarkan abide gelir onun palio yu geçmeyi çok istiyodum ama napalım artık şans
tamam tarkan ayıp ettin kemerini de kendi ellerimle bağlıycam, ama biraz sallıyor starex biliyosun :D
iyi olur genel olarak zaten fiat ın daha iii gittiği bir gerçek aynı motor olmasına rağmen birazda abi diceğim insanlarla tanışıp muhabbet etmek istemiştim izmirli olarak ama belli gelirsek canımız sıkılcak abi buluşmaya ondan mazur görün yukarda öle yazdım ama gelmesem iyi olcak
gelirim muhtemelen :)
forum ortamında ***** yuz ifadeleri gozukmediginden bence msjlara fazla takılma ben oyle yapıyorum mesela. yinede bekleriz
buarada hafta içi olursa benim için daha iyi olur
öteki hafta buluşursanız bende gelirim.. fabia rs le denemek isterim.
kardeşim arkadaş sana şaka yapmış takılmış bunda alıncak bi durum yok sende dizel kullanıyosun fabia rs leri bi google yazıp en azından bi bilgi edinmen lazımdı arkadaşda takılmış sana alıncak bi durum yok misafirimizsin burda makarasına 1 2 denicez maksat neşeli zaman geçirmek zaten konuyu başından okusaydın anlıcaktın biraz durumu ayarlıcamız bi organizasyonda senide bekliyoruz
benim bildigim fabia rs 1.9 pd makina arkadaşın yazdıgı gibi 1.6 yazınca yeni kasa sandım onunda 90 lık seçenegi oldgunu biliodum sdc o kdr emin ol pd makina nın nasıl gittiginide ne demek oldgunuda iyi bilirim arkadaş beni yanılttıysa sen banma nasıl nete vs yaz diyorsun çok şükür bilgim var eyw ben almıyım teşekkürler bazıları için sadece araba dan ibaret herşey yazık ki türkiyenin neresine gitsen onlardan var tekrar teşekkürler tarkan abiyede geçmiş olsun diyorum
ozaman 10 ağustos çarşamba tüm dizelleri bekliyoruz zevkli ve neşeli denemeler olacağına eminim
yahu güzel kardeşim niyetim ne seni ezmek nede kendimi arabamı böbürlendirmek. ben şakasına takıldım sen anlamamışın ciddiye almışın aynı takılmayı hüsora yaptım ilk sayfalardan itibaren oku görürsün.
ne seni nede kimseyi rencide etmek istemedim. fabia rs dediğin ilah bi araba değilki kıçı kırık skoda. şu an günlük sürdüğüm aracım ondan çok daha fazla güce sahip zaten.
ben takılırken bol bolda smiley kullandım fakat sen smileyleride dikkate almamışsın.
şimdi gelmezsen buluşmaya olmazzzzzzz
sen gelcen toplancaz muhabbet sohbet kaynaşıcaz
ben sana kordonda bir çay kahve nargile ısmarlarım gönlünü alırım kırgınlık olmasın
amac sdik yarıştırmak değil tanışmak muhabbet sohbet
yani insan her arkadaşınla her tanıdığınla bu muhabbetleri sohbetleri yapamıyor adama bi espri yapıyorum atıyorum kol çıkarıcan simdi die börüm börüm yüzüme bakıo ne kolu nere çıkarıoz diye:hahaha
yinede istemeden kırdıysam özür dilerim. sen inan güven bana misafirperverliğimiz bir başkadır