arkadaşlar herkese uygun bi zaman ayarlıcaz artık fakat hafta içi olucak hafta sonu kadro tam olmaz
arkadaşlar herkese uygun bi zaman ayarlıcaz artık fakat hafta içi olucak hafta sonu kadro tam olmaz
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
dişime gore yokki kara dizelancak izlemeye geliriz
![]()
izmirliler hadi bakalım bu kadar az değiliz nerde bu kara dumancılar=))))
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
hahahah olabilir![]()
yarın uygun olurmu herkese izmirliler
güncellllll
evet ya guncelllll
gecen hafta yalan oldu bakıyorumda.
tarkan abi bi el at şu işe vur milletin kafasına topla hepimizi bir araya![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Bence bu Çarşamba yapalım. Yerde inciraltı olsun, gezineceğimiz bölge ise narlıdere parasız otovban.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
parasını verdim özellik satın aldım siteden10 adet istediğin kelimeyi girdirtiyosun, bunlar forumda kullandıldığı zaman, anında cebine mesaj geliyor. Bende bakıyorum ne yazılmış die
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yarın yazlığa gidiyorum bi müddet yokum
düz yolda 185 e kadar çıkıyorum yavrucum ne dağılmasızaten 190 da kesiyo rampa aşağı da bassan farketmez
140 lık starex kısa şase.h100 getirirsen dumanımı yutar ancafazla küçümseme de 75-90 bg lik doblo vs türevleriyle denerim her türlü
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)