hadi tarkan abi ayarla artıkda buluşalım herşey hazır günü belirliyelim
hadi tarkan abi ayarla artıkda buluşalım herşey hazır günü belirliyelim
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
bana bu akşam bile uyar yada önümüzdeki hafta içi yapalım bana hergün uyuyo önemli olan size uygun bi zaman olması
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Bu akşam ve haftasonu olmasın banada her akşam uyar![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ozaman abi önümüzdeki çarşamba toplanıyoruz herkese uygunsa çiftede buluşalım izmir dizel roll team tüm dizelcileri bekleriz güzel bi cam car da bekliyoruz
camcar ın güzel olmasına ne gerek var lapolis bilem yapar o işi
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ne alakasi var layazliktayim
yarin toplaniyormuyuz erteliyomuyuz arkadaslar
bence şöyle yapalım;
tarkan abi iyileşsin hastaneden çıksın veyahut ayaklansın buluşma yapar onuda ziyarete gideriz. sonra takılırız.
e60 535d & THE A45 AMG
ewet can 206hdı aldım bitane dizel gerekiyodu benim için farketmez ne zaman isterseniz ozaman çıkarız ama ramazanda güzel bi etkinlik olmuş olur fazlada geciktirmeyelim
bende varım bi 20 gün izmirdeyim 1.3 cdti corsa d mümkünse 90 lık grande punto ve corsa d varsa özellikle onlarla bi denemek isterim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)